söndag 3 november 2013

En slut men glad morsa ;)

Kroppen värker sjukt mkt efter allt städandes idag :S Men men, nu behöver jag inte tänka på det på en vecka ;) Tvättat som en tok idag, sängkläder mm. Men nu tänker jag inte tvätta på ett tag... Inte förrän tis iaf ;) Haha!
Den här veckan händer det inte så jätte mkt... El jo, det beror på vad man jämför med ;) På tis ska Patrik försöka fixa klart me min bil, på ons har han möte sent o ja jobbar till 17 så mamma är snäll o hämtar barnen <3 Annars hade jag fått försöka lösa det o sluta tidigare (tack o lov för mitt jobb där det aldrig är nå problem) men när man kan få hjälp, varför inte! O på fre kommer Mona o hennes Thilde hit på em! Ska bli kul! Alldeles för länge sedan vi sågs!! O så fyller pappa år. O på sön fyller Patrik år. Blir nog födelsedags fika el middag här då för alla (för mamma fyller veckan efter) Skojsigt!
Jag ska även försöka träna i morrn. Hoppade det förra veckan då jag mådde så dåligt (huvudet o nacken) o även om det fortfarande gör ont ska jag göra ett försök!

Hörrni!! Om fyra veckor (knappt) åker vi ju ner till Göteborg!! :)) Ser fram emot det jätte mycket!! Vi åker ner tors kväll (patrik har tagit ledigt fr) o en dag blir det Ullared!! Julklapps o födelsedags handling!! O en dag blir det Liseberg o julmarkanden!! Sååå kul!! O sen åker vi hem på söndagen. Jag o barnen är lediga på måndage. Vet själv hur det är när man varit borta o ska orka upp o iväg dagen efter. Tänk då hur det är för barnen. Så det blir en skön vilo dag hemma för barnen o upp packning för mig ;) Aja, mer om det om 4 veckor när det är dags!

Jag har även börjat fundera mycket på julen o allt som jag vill göra innan... Längtar faktiskt! :)
Nej nu ska ja inte babbla på mer. Snart kommer mannen ur duschen o då ska vi titta på en av alla våra serier vi följer.... :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar