tisdag 10 september 2013

Tims läkarbesök

Anledningen till att vi va dit idag är att de vill starta en utredning på honom när det gäller hans höga feber, som han haft lite väl ofta. Nu är även magen knas sedan ca 1.5 vecka. O då ville inte läkaren påbörja en utredning idag, som han tänkt, utan remissa oss till barnspecialist mottagningen. Han tyckte det va bättre att de fick gå igenom Tim helt o hållet där (o då vet vi om det är ett virus som satt sig på hans magen el nå annat, nån tarmsjukdom el så..)  Det kommer ta ca 1-3 veckor innan vi får komma dit o när väl alla prover tagits kommer det ta ytterligare några veckor att få svar på. En lång utrednings tid väntar men det känns skönt att de gör nåt o tar en på allvar. Det är ju trotts allt läkaren som va den som rekommenderade detta.

Jag går med en ständig oro. Jag TROR inte det är nåt fel MEN magkänslan säger nåt annat... O det är fruktansvärt jobbigt!! O på fötterna har han fått lite eksem som ska smörjas me en salva... Ja, ni hör ju, ni kanske förstår varför jag är orolig... Tycker synd om min lilla prins. Min älskade lilla kille!! <3

Idas hosta verkar *peppar peppar* bli bättre. De får gå i morrn då de är så pigga i övrigt. Om nu inte natten skulle bli hemsk... Men de får en kort tag då jag lämnar dom till åtta o sen hämtar deras farmor dom runt kvart i två :) Hon ville gärna det o såklart får hon det!!



Mina små älsklingar leker allt bättre o bättre ihop <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar