lördag 21 september 2013

Det va detta vi bla gjorde idag ;)

Hämtade hem en "stor säng" till Tim! :)) Vi lån bytte me min bror o dom. Isadora har ju fått en riktig säng o den hon hade va en exakt lika som vi köpt till Ida. Så de får låna våran spjälsäng o vi den här sängen. Toppen att vi kom på den idén!! Nu hade vi kanske väntat tills Tim va runt två år innan vi bytt, om det inte vore för att Kriss o Cassi får en bebis om en månad!!! :)) Så himla kul!!!! O det kändes onödigt att de ska köpa en ny när vi kom på denna idé. O när den bebisen ska ha den här sängen, om typ två år, då kan Tim ta Idas (som är likadan) o Ida då få en "riktig" stor säng ;) Prima!  Smarta vi är va! ;) haha!
Tror det kommer funka jätte bra för Tim! Han har ju sovit utan ena sidan på spjälsängen ett tag o det har funkat bra! Ramlat ut ett par ggr men klättrat upp igen ;) O det som är bra me dessa sängar är ju fallskyddet. Så han borde ju ligga kvar bättre i denna. Hoppas ja ;)

Efter lite strul hit o dit o vi vart tvungna att åka till Ikea för skruvar o fixa lite annat fick vi ihop sängen lite sent o barnen har precis somnat... Sååå trötta efter denna dag! Skruttarna!! Men hade iaf en härlig dag ute på landet. Ida o Isadora lekte på för fulla muggar. Hittade även på lite hyss! Hehe ;)
O jag fick ääääntligen Kriss goda Kaffe Latte!!! Yammie!!!!



Stolt kille lägger sina gosedjur i sängen <3


Kusinerna kramar varandra <3


Sååå söta!!! <3


Nom nom!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar