söndag 15 september 2013

Jobb ångest delux...

Känns som om man kastat bort denna dag genom att må som man förtjänar efter gårdagen. Men ändå har vi ju inte gjort det utan vi har kämpat på o haft det som vi brukar typ...
När vi hade sovit, på tok för länge igen, käkade vi mellis o sen gick vi ut o lekte allihopa en bra stund innan jag gick in o fixade middagen. Vart lax, pressad potatis o en mumsig sallad till :) o en sås såklart. Himlans gott vart det! :) Tim åt hyfsat men Ida, otroligt nog, åt väldigt mkt! För o va hon dårå... Så det va kul! Medan ja röjde undan efter middagen så badade Patrik barnen. När de kom upp hick det en liten stund o så hör ja Tim i köket säga: -tsss, tsss. Jag frågade om han behövde kissa. Mm, svarade han o kom o jag satte han på toan. Han kissade :)) sen gick det en stund o han sa bajsa. Satte honom på toa o det gick ngr min sen bajsade han!! :O Det va samma sak i fredags. Ja o Ida sitter i soffan o han kommer o säger tsss. Satte honom på toa o han både kissade o bajsade! Jag som förberett Patrik på att Tim kanske inte skulle bli torr förren efter tre år då han är pojke, o de brukar kunna va senare, inser nu att han är nog torr INNAN tre :O Han är ju bara 1.5 år o börjar redan lite smått. När han är hemma. Ida va ju torr strax efter 2 års dagen men hade ju då redan bajsat endast på toa i över ett halvår. Vi har ändå varit sådana föräldrar som resonerar som så att det kommer när de är redo, vi skulle aldrig pressa dom. Sen nu när det gäller Tim tror jag det handlar väldigt mkt om att han ser att Ida gör det. O kommer o säger till oss. Han ska ju göra ALLT hon gör, på både gott o ont ;) men detta är ju på gott! :))

Men iaf (en liten avstickare där) jag hade förberett nästan allt tills i morrn så när barnen la sig tog jag mig en dusch o sen mös vi ner oss i soffan till avsnitt 1-2 av säsong 2 av "våran" serie!! :)

Nu ska ja försöka sova, känner mig konstigt nog inte sååå trött :S

Lite bilder från när vi va ute idag...





Ida älskar verkligen o leka i sandlådan. Hon gör så fina sandkakor :)


Hon plockar o bygger med det mesta hon får tag på!


Tim gillar o gräva o köra me bilar i sandlådan!





Ooops, blundar visst :P


Här inne "äter" man sand o grus ;)


Tjohooooo!!!


Självklart ska det sopas heeelt rent från "smulor" tycker Ida ;)

Hoppas denna vecka går fort så jag får mina tre dagar me mina älskade hjärtan!!!

I morrn jobb 8.30-16, sen zumba 17-18. Efter det mysa den sista stunden me barnen innan de ska sussa!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar