söndag 1 september 2013

Ångest klump...

Om ändå denna ångest inte fanns... Har trots allt fått 4 dagar hemma me mina små hjärtan o ändå känns det som om de va igår jag lämnade dom ledsna på förskolan, o i morrn är det dax igen... Vill få va hemma me dom. Det gör så grymt ont i mig att lämna bort dom!! Ibland får man lust att hitta nå att läsa, plugga, på distans. Så man kan ha dom hemma. O ist plugga när de sover... Har en kompis som har TRE barn inom TRE år. Beundrar henne. Hon läser till förskollärare, sista terminen, o hon gör det me alla barnen hemma. Visst, det är extremt kämpigt säger hon, MEN DET GÅR!! Fast jag måste ju hitta nåt jag vill lösa först isf ;) Skulle nog bli för tufft för oss ekonomiskt o bla, bla, bla....
Men det är hemskt att man ska va tvungen att lämna bort sina barn när de är så små!! Nu är jag extremt glad för att de trivs o har kul på förskolan när jag väl lämnat dom. Men ändå... Åh, jobbigt!!! 
O extra stark är nog min ångest inför denna vecka för att jag ska åka bort i FYRA dagar. Vara ifrån mina älsklingar i FYRA dagar!! Har haft ångest över det sen i våras, sen det bestämdes. Ska på personal resa me jobbet till Göteborg. Åker ons kl 15. Vilket betyder att jag måste lämna barnen på förskolan på morgonen. O är de ledsna, vilket de kommer va, så är det de ja kommer ha som det sista... Det som ändå kan underlätta är att deras mormor o morfar hämtar dom tidigt på ons, så det blir en kortis dag, o sen sover barnen där o får va lediga o hemma me dom på tors. O jag är sååå TACKSAM för det kan ja lova!! <3 O sen på fre är Patrik hemma me dom <3 Jag kommer komma hem på lör kväll... Men har faktiskt tagit ledigt på måndagen för o få två dagar me barnen. Annars kommer det kännas konstigt o träffas på sön morgon o då säga att i morrn ska ni till dagis. I dont think so!! Resan kommer säkerligen oxå bli trevlig. Med det ska ju jobbas oxå så! Nej, inte blir ångest klumpen bättre av att jag sitter här o skriver... Ska verkligen försöka att sova nu. I morrn väntas jobb 8.30-16 o sen ett zumba pass!

Godnatt....


Älskar er mina fina <3 Ni är mitt ALLT!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar