torsdag 29 december 2016

När livet går upp o ner....

Känslor är en jobbig grej ibland. Spec för en sensitiv person som jag är (googla om du undrar vad det är) då är känslorna så starka! O kan ändra sig snabbt.
Det har verkligen gått i 200 fram till jul. Sen har det liksom lugnat ner sig. Jag börjar återhämta mig. Men samtidigt är det så mkt som hänger löst. Mkt som ska hända under första halvåret på 2017. 
Först ska vi till Sälen 1 vecka, sen kommer jag få nytt schema (blir ganska stor förändring) o så ska vi få vår lägenhet såld, vi ska FLYTTA!! :O Tim fyller FEM år, Ida fyller SEX år, det ska sökas skolplat till henne :O Jag ska ev ut o resa, o så händer en hel del annat oxå.. Phju! Det är mkt som är roligt, o en del som känns riktigt, riktigt jobbigt :( 
Men det ska väl lösa sig, hoppas jag. Det jag vill ha sagt med allt är att jag idag har varit lite ur gängorna som man brukar säga ;) Väldigt trött, uttömd på energi. Behöver fylla på me nåt. Men vad?! Barnen ger mig energi, även om de oxå tar energi ;) Vi har haft en mysig hemma dag idag. Vi va till min sjukgymn kl 9.45. Sen bara varit hemma. Har iof varit skönt. O det tyckte nog barnen oxå! De va ute en liten stund efter lunchen. Det vart så mkt tacos kvar efter gårdagens middag så Patrik hade med sig det i matlåda o jag o barnen hade det till lunch idag ;) 

Gårdagens middag :P 

Dom har lekt, pysslat o spelad på "deras mobiler...

Ida gjorde ett halsband till mig <3 O Tim gjorde ett armband till pappa <3


Se har fått varsin Mob. Jag har skaffat en IPhone SE o Patrik me. Så Ida har fått min femma o Tim Patriks fyra (som iof är min gamla :P ) 

Det är telefoner som de ska ha här hemma (alltså inte gå ut me o så) som surfplattor. De har kontantkort (som inte har nå pengar nu) o allt de gör kan vi ha koll på då deras mobiler skickar förfrågan till oss. 
När Patrik kom hem åt vi middag. Färsk pasta o min pastasås...

Nom nom! Älskas av hela familjen utom Ida :P Men alla kan ju inte tycka om allt ;)

Sen tog jag mig en vaaarm dusch o så la jag mig i sängen en stund...

Behövde det idag....

Patrik såg till så barnen städade i alla rum de dragit fram saker i. Sen gick han ut för o basta me Viktor o jag o barnen mös i soffan en stund innan de la sig vid halv åtta. Ida har börjat hosta väldigt igen så är lite orolig att astman börjar bli värre igen :/ Hon är ju lite snorig o har slutat me morgon o kvälls medicinen. Hon har en medicin kvar på kvällen bara... Aja, får se hur det utvecklas...
I morrn har vi inte heller nå planer. Men vill göra nåt kul me barnen!  Vet bara inte vad!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar