fredag 21 september 2012

Vilken natt!!

Kom i säng alldeles för sent, runt 23.15. Vid halv tolv, precis när jag slumrar in, vaknar Tim. Svår att söva om, springer in 5 ggr. Ida vaknar. Hon somnar om snabbt, Tim vill inte sova, så tillslut lägger jag honom hos oss. Men han har bökat o varit vaken om vartannat hela natten... Fattar inte varför!! :( så nu är jag lagom trött!! De har sen i sön annars sovit riktigt bra (o me det menar ja att ja bara varit in en gång per natt till dom)
Jaja, dax för oss o masa oss upp ur sängen o käka frulle!! O kaffe för mig ;) sen förbereda lite inför dagens lunch! Bästaste Sara kommer nämligen hit :D

Hoppas DU får en bra fredag!! :)

3 kommentarer:

  1. Förstår att du är trött om Tim är så bökig på nätterna, själv skulle jag vara en zombie :-/ har haft tur att Isabelle hittills sover bra på nätterna förutom nu när hon är sjuk men Lucas går ju över till våran säng varje natt och jag kan inte ligga bredvid honom utan Emil ligger i mitten för jag blir för störd av att Lucas bökar runt och vänder och vrider samt även pratar i sömnen ( som att han inte pratar tillräckligt i vaket tillstånd liksom ;-) hoppas det blir bättre snart och att lilla Tim förstår att man ska sova på natten och inte vara vaken :)

    SvaraRadera
  2. Ja, egentligen ska jag inte klaga på honom. Han är den som annars sover bäst av dom. Som han va i natt vet jag inte när han va sist... :( Han sov inte ens bra fast han sov bredvid mig, han brukar sova som en stock då annars ;)Ida därimot har lidit av nattskräck o mardrömmar, men har nu i en vecka sovit hela nätterna, för första gången på två månader! (peppar, peppar)har satt in en nattlampa för en vecka sen så hon kanske har lärt sig att det inte är kol mörkt längre när hon vaknar ;) Men jag har varit en zombie i två mån pga av henne o nätterna, tycker så synd om henne (o mig! haha!)
    Haha, ja Ida är likadann, ligger absolut inte stilla när hon sover :P inte lätt då när dom ligger bredvid!
    Hoppas Isabelle kryar på sig snart!! Inge kul när de små är sjuka :(

    SvaraRadera
  3. Nemen urs! Stackars lilla Ida, hoppas det är över nu så hon slipper marddrömmarna och nattskräcken..

    SvaraRadera