onsdag 19 september 2012

Fan, jag är sämst!!

Att göra blogg uppehåll funkar inte för mig! Behöver få "prata" av mig! Men jag har bestämt mig för att dra ner på mina krav, kommer sriva inlägg iprincip varje dag. Men hur många får vi se ;)
Jag mår liite bättre idag... Va iväg till min farmor o farfar på fm. De bor ty 5 min promenad väg bort. Men för oss tog det en timme dit :P Tim sov en stund på vägen dit, o vi stannade ´vid flera lekplatser så Ida fick leka :) Bla vid en som jag lekte mycket vid när jag va liten *nostalgisk*

Har förövrigt haft en mysig dag  med barnen! :)

Efter middagen gick jag o Ida o hämtade lite gott till ett efterlängtat besök tills i morrn :) o handlade lite. Vi hade en underbar kväll o gick o tittade på allt, Ida pekade o jag talade om vad det va ;)

Sen har jag o mannen fixat o donat som sjutton här, meeen än återstår mycket ;)

Jag har en liten lista med vad jag ska göra/köpa/fixa för o sätta en sista piff på lägenheten. Det som behövs är blommor o då oxå krukor ;) ljus, gardiner, dukar o annat fint ;)
Ska kika på :

Ikea
Jysk
Jotex

Nån som har nå mer förslag?? Jag vill ha det ljust/vitt/lantligt/romantiskt o så, om ni förstår! ;)



Kommer snart med ett inlägg o berättar om det här med vikt träning mm... Som känns SKIT just nu... Men vill inte skriva det nu, när jag känner mig rätt ok o vill inte dra ner det här inlägget :)

Nu blir det snart sängen! Godnatt!!

2 kommentarer:

  1. Har lite sidor här som du kanske tycker om:
    Juliasvitadrommar.se
    Trend4you.se

    Finns jätte mycket fint där :)

    SvaraRadera
  2. Åh, tack! :) dom ska jag definitivt kika på! :)

    SvaraRadera