måndag 24 september 2012

Kloka ord från min mamma!

" Det är bara Du själv som kan bestämma hur Du vill leva ditt liv. O det är bara Du som kan göra nåt åt det"

Ja, nåt åt det hållet.. ;)
O det komiska va att igår låg jag o tänkte, tänkte på hur jag mår, o på alla ursäkter som finns... Jag mår ju som sagt inte bra att se ut så här, det här är inte jag! Det jobbiga är att många säger att jag har en skev bild av mig själv. Men det har ja INTE!
Titta på den här bilden o säg att jag ser ut så nu:
 
 
Nej, precis, skulle inte tro det va!! O här väger jag ändå ngr kilo mer än min målvikt!
 
Men den enda som kan göra nåt åt det här är ju jag själv. Självklart behöver jag ha stöttning från de runtomkring mig, de närmaste, min familj. En plan ska läggas upp. O jag vet att mår jag bra, blir jag oxå en bättre o gladare mamma!
Less på o tycka synd om mig själv o sitta o trycka allt jag tycker är gott! Det är antingen av el på som gäller för mig. Nånting därimellan finns inte. I alla fall till en början, den första månaden. Men för att inte allt ska gå åt skogen ska jag inte köra på i 110 på engång. Utan ta det stegvis. Sen ska jag inte låta jobbiga nätter o sånt få hindra mig!
Min tanke är såhär: När barnen sover sin vila efter lunch, som brukar vara ca 1 timme, då ska jag cykla på träningscykeln i 15 min. Tänker börja med det för att det inte ska bli för jobbigt. Sen göra lite övningar som plankan o benlyft. O sen stretcha. Tanken är att det får ta runt ca 30 min. Då har jag sen ca 30 min på mig o käka lunch. Idag tog jag mig en nutrilett o två avokado.
Dock sov Tim bara 40 min, men jag hann det jag skulle ;)
O har natten varit jobbig, ja, då kan jag försöka lägga mig i tid i stället!!
 
O om en månad ska jag äntligen köpa träningskort på kraftkällan!! :D YEY!!!
Träningsschemat för det lägger jag upp då! ;)
 
I morrn kommer mamsen hit!!! Ska bli riktigt kul!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar