torsdag 13 september 2012

Kommer visst ett inlägg till idag...

hihi! Blir inte sängen tidigt... Kanske i morrn? hehe! Anledningen är att jag ska iväg på ytterligare en liten sak snart! Nu tror ni kanske att jag har massa spännande för mig på kvällarna, men så är inte fallet! Iof kan jag ju inte påstå att det är tråkiga saker heller! haha!
Jag har nämligen letat som en tok efter en höst/vinter jacka. O som jag skrev tidigare vill jag inte betala en massa pengar för en ny när jag är på viktnedgång... Så har letat efter en på fb för en lagom penning. Men som ändå är fräsch o snygg! Igår hittade jag den!! :) lite varmare än en höst jacka, men kanon snygg!! Det va den fjärde jag prövade som jag äntligen kunde ha! Liiite trång i överarmarna. Men det får jag ta, för annars blir jackan gigantisk på de andra ställena ;) Bild på mig i den kommer senare!! ;)
Sen va jag även o kollade på en sulky, lite större än en paraply sulky. Ville ha en till lite mindre vagn. O tycker äm så länge paraply sulkys är liite väl simpla. Vill gärna ha suflett o en korg under. Så det vart en FJÄRDE vagn! haha! Men det blir så bra så!! :)

O nu ska jag snart i väg på nåt annat som sagt, bara några hus här i från. Hur det går berättar jag om senare ;) Nu blir det chilla en stund, iväg dit o sen kanske en film :)
Vet inte om jag skrev det i förra inlägget (glömsker som jag är! haha!) men i natt som barnen GANSKA bra.. Bar in Ida strax efter kl 24, sen sov jag nog tre hela timmar innan jag va in till Tim en sväng. Sen vaknade jag o Ida kl 8 o Tim 8.10!! :) Så idag har jag varit pigg. En rätt bra natt gör mycket! :)

Trevlig kväll på er!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar