tisdag 11 september 2012

Gårdagen!

Vill varna för att detta kan bli ett långt inlägg...

Igår på fm följde vi me min kusin o hennes tvilling pojkar till Willys o handlade lite. Efter det vart det en sen lunch. Barnen vilade, o ja hann vila en liiiten stund. Sen vart det mellis. O när pappan/mannen kom em bestämde vi oss för o åka o shoppa lite välbehövliga kläder till barnen :) Vart en hel del men vi har fortfarande saker kvar o handla ;) Middagen vart på Barrista!

Här kommer bilder på allt vi köpte! Den randiga tröjan Ida har på sig handlade vi på Kappahl, men jag glömde fota den ordentligt!

Detta handlade vi på Nameit:


 
Två par mjukisbyxor. Dock är de båda MYCKET mörkare o finare än på bilden!!
Dessa är Idas :)
 
Från Lindex:
 
Super läcka leggings till Ida

Tröjan

Super fin regn/vind overall till Tim :)

Super snygga, tjockare loos fit jeans till Ida

Cool Body till Tim

Söta vantar till Ida

O till Tim
 
Detta inhandlades på Stadium:
 
Skit snygg lila/svart regn o vind jacka till Ida

Byxor till!

Fleece tröja att ha under...

o fleece byxor...

Varma tjocka vinter vantar...

o galon vantar!
 
Yey!! :D
 
 
Allt detta (på Stadium) va till Ida, vi körde på märket Everest rakt igenom på allt! Vet att det är ett bra märke, även om det kostar lite... Men allt förutom jackan kan ju även Tim ha sen ;) fast vi köpte inte grejorna med det i tanken. Utan för att jag tyckte det va snyggt tillden lila jackan :)
 
Det som mer ska köpas är: Fodrade gummistövlar, vinterkängor o vinter mössa (det till dom båda) o ett par tjocka vantar till Tim....
 
 
På kvällen va vi bra trötta efter all shopping ;) ja o patrik mör till en riktigt bra film, som vi förvisso sett förr: Taken!!
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar