söndag 2 september 2012

Ny vecka!

I morrn börjar en ny vecka, Patriks tredje vecka.. Måste säga att dagarna går ovanligt bra! :) MEN jag saknar att ha Patrik hemma! Man hinner så otroligt mycket när man är hemma båda två! Hur ska det gå om ett halvår när vi båda jobbar?! :S Tänker inte tänka på det nu, ångesten kommer då...En klump i magen, en klump i halsen o tårarna vill komma...

Nej, det va faktiskt inte det jag skulle skriva!!
Nu börjar en ny vecka o nya tag när det gäller vikten. Jag måste anstränga mig mer. Dels för att om ja nångån ska kunna gå ner. O dels för att jag mår mycket bättre när ja rör på mig!! Ska försöka med en promenad i alla fall varannan dag. O prova cykla på tränings cykeln.
Jag har haft en total syndar helg. Fre-Sön. INTE bra! Just nu mår jag bara illa av allt gott jag tryckt i mig. Märks att man inte äter det så ofta nu för tiden!
Såååå, från o med i morrn ska jag börja skriva ner den mat jag äter o den motion jag gör!
Måste bara tillägga att jag inte än får göra hopp, jogga, springa o så pga risk för framfall... Jag är tacksam att jag fick veta det INNAN jag hann börja med nåt sånt. Det är ju trots allt 7 mån sen Tim kom o man tror att det är ok. Men eftersom jag fick barn så tätt o kroppen inte hann återhämta sig emellan tar det längre tid. Är ju inget jag känner av. O hoppa, jogga, springa o sånt gör jag ändå inte. ÄN ;) haha!!

Ny vecka - nya möjligheter!

Håll nu oxå tummarna för att mina små hjärtan ska börja sova bättre!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar