söndag 18 augusti 2013

O så va även denna dag snart slut...

Såg by the way att ja skrivit rubriken heeelt fel på förr förra inlägget! Haha! Ska stå: ÄR så trött som jag ser ut!! Så fel det kan bli inland :P haha!

Tim somnade inte i sin säng tidigare så han o ja la oss i våran säng. O sov kanske 45 min el så... Sen när han vaknade käkade vi lunch o åkte sedan o kikade lite på en soffa. Tre butiker va vi till. Men det går ju liksom sådär lagom bra me två busungar oxå, varav den ena inte sovit middag o va rätt trött :/ Så vi får åka o kolla en annan dag när vi har barnvakt ist ;)
När vi kom hem va Tim en riktig tröttis igen. O sov nästan 1 timme... Jag o Ida la oss i våra sängar o mös o kollade på Shrek. Ville inte att hon skulle somna då kl va lite för mkt för det...
Den har det lekts o röjts på! Tim är inte pigg o glad, fast han sovit. Har verkligen noll tålamod o orkar inte mkt. Trots att han är feberfri. Så det får faktiskt bli en dag till hemma för honom i morrn. Går efter allmän tillståndet oxå o som det är nu skulle han aldrig orka va på förskolan en hel dag. Ida får gå, men en kortis dag! :) Då de går så lite tycker som sagt deras fröknar att det är bra om hon är där när hon ändå är frisk!

Nu vankas det middag lite tidigare. Då barnen är så hungriga. Pommes o korv. Måste en tripp till Willys sen oxå. O när barnen lagt sig får jag se va som händer. Antingen mys i soffan till Beyoncé dokumentären, el så ska jag fortsätta me barnens bokstäver, få se va ja orkar ;)

Lite söndags ångest har jag allt... Mest för att vi inte gjort praktiskt taget nåt den här helgen eftersom jag o Tim mår som vi mår... Men ska verkligen kämpa mig igenom den här 4 dagars veckan o hoppas på att den går fort o att vi alla blir helt friska o att vi är pigga till helgen då det väntas skojsigheter! :))


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar