söndag 11 augusti 2013

Jobb ångest till max...

Fy! Vill inte!! Förra veckan kändes det inte lika farligt. Men då va det ju en lugn första vecka. Det är ju nu det sätts igång på allvar. Upp me både mig o barn o iväg. Hem, hämta barn, laga middag o allt det där... Jobbigast är att lämna barnen. Hämta skulle ja sååå mkt hellre göra! Tänk o gå upp sen när det är mörkt o barnen är trötta o vill mysa. Men så måste man iväg :( Ska försöka göra det bästa o få in bra hållbara rutiner. Som det känns nu skulle man kunna lägga barnen kl 18 på kvällen för att de ska orka upp. Men det känns så himla tidigt.... Aja, vi får se hur vi gör ;)
Har fixat o donat här hemma hela em. I morrn ska Patrik städa lite. Vi har skrivet en matlista för två veckor, skönt då vi kommer komma hem hyfsat sent tre dagar i veckan...

Fick ett schema som jag är väldigt nöjd me :) Mån: 8.30-16, Tis: 8-13.15, Ons: 8.30-17, Tors: 8.45-16.30, Fre: LEDIG :D 
Jag lämnar barnen varje dag, o hämtar dom tisdagar. Patrik hämtar dom mån, ons o tors :) 

Dock kommer ja jobba 9-16.30 på fre. Just för att vi har inskolningar denna vecka. Men barnen slipper gå på förskolan, de ska få va hemma hos Sara, Emma o Elin. Super snällt av dom!! :) Så det blir en mjuk start på tre dagar för dom. Skönt! Men en riktigt lång vecka för mig! Bara att kämpa på!!

Nu tänker ja gå o lägga mig snart... Mår fortfarande halv kasst, mest i halsen :( Godnatt! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar