fredag 16 augusti 2013

NU är jag slut!!

Jag orkar inte längre!! Tim verkar äntligen va på väg åt rätt håll o känns just nu inte ens varm. Men han sover jätte oroligt... Jag mår inte alls nå bra o då det är JAG som tagit båda barnen dag som natt i fyra dagar o sovit skit, börjar jag nu känna att all ork är borta. JAG VILL SOVA!! Varför kan inte jag också få göra det!! Har just gett mannen en lite mindre utskällning o han fick höra ett o annat. INTE ofta det händer. Men ni som har barn förstår nog mig. Att ha ett sjukt barn som är jätte dålig o knappt sover på nätterna o ett annat barn som vaknar titt som tätt bara ändå (alltid) PLUS att man själv blir sjuk också, ja då tar kraften slut efter att ha haft det så i fyra dygn.... Jag tycker verkligen jätte synd om Tim o jag har verkligen haft tålamod, INTE låtit nåt gå ut över honom, el Ida för den delen. Men när de lagt sig är jag SLUT, både som mamma o fru.... Jag ska kämpa på även denna natt, men i morrn tänker jag ta mig min sovmorgon, så det så!! Tim får gärna sussa hos mig om han är dålig o vill det :) Ida med för den delen, men hon MÅSTE hålla sig frisk skruttan. Önskar ingen o må så dåligt som Tim....
Nej, nu struntar jag i alla måsten för i kväll o går o lägger mig, i MIN säng. Så länge han inte har så hög feber ska jag nog kunna det, vi får se... Han har dock nu fått vanan att jag ska ligga bredvid honom så han kan hålla mig i handen o gosa, så det kan nog bli svårt. Plus att det är ju så mysigt!! Han har ju aldrig riktigt varit en sån som vill va nära (förutom när han va pytte bebis) så man tar alla tillfällen man får till gos :)

3 kommentarer:

  1. Hoppas du hae fått sova inatt och att Tim är bättre idag. Förstår dig, ibland orkar man inge mer och man behöver spy galla! Fullt normalt och förståligt. Hoppas du får en ordentlig sovmorgon idag!! En Stor styrkekram till dig vännen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag sov bättre i natt o Tim är på bättringsvägen, skönt!! Tack, kramar till dig me!! <3 Ses snart va???!!!

      Radera
  2. Så skönt för er båda två! Det måste vi göra! Vi får höras och planera nånting :)

    SvaraRadera