torsdag 13 december 2012

Lite dåligt samvete...

Läste igenom förra inlägget o insåg att flera säkert kan misstolka det... Det handlar inte om barnen, de är som vanligt världens underbaraste o goaste barn!! Är OTROLIGT tacksam att jag har dom!! O det är inte dagarna me dom som är jobbiga. Utan det handlar helt o hållet om mig o kaoset som råder i min hjärna. Jag är rätt överkänslig när det gäller vissa saker.... O jag får sånna här dippar då o då, då allt kommer i fatt en o av trötthet (pga sömnbrist mm) så rinner det bara över ibland... Men jag ska nog lyckas plocka ihop bitarna av mig själv även denna gång! :)

4 kommentarer:

  1. Oroa dig inte för misstolkning. Alla vet att ibland är livet jobbigt och alla har sina upp och nergångar i humöret. Ibland behöver man gråta för många olika känslor samtidigt kan vara för mycket ibland. Alla som känner dig vet att du älskar dina barn och du är en underbar mamma men också en underbar Alexandra! Glöm inte bort dig själv, En gladare mamma = gladare barn ;-)

    Min uppfattning om dig är enkel, du är en underbar människa och jag är sååå glad att vi är vänner!

    Gråt en tår, skriv av dig! Det är nyttig!! :D

    Hoppas du får en bra natt sömn och att du känner dig bättre imorgon!!

    SvaraRadera
  2. Åh, tack gulliga du!! Det värmer verkligen!! Du har rätt i det du skriver, det är bara så lätt o glömma när man inte mår bra... Men då är det extra viktigt me en påminnelse! TACK!! :)
    O jag är oxå JÄTTE glad för att vi blivit vänner!! Känns som att vi känt varandra hela livet! :) O vilka fina ord, kan inte annat än att säga detsamma om dig! :)
    Kram på dig!!!!!!

    SvaraRadera
  3. vad sööt du e! Det är viktigt med påmminelser ibland för vi mammor glömmer jämt! Hoppas på en supee frisk ida denna vecka och över heeela julen så ni kan njuta och må bra allihopa!

    SvaraRadera
  4. Ja, påminnelser behövs jämt!! Ja, håller tummarna för att det inte blir värre än va det är nu o att hon är frisk till jul!! :) hoppas ni me får ha friska barn vännen!! Kramar

    SvaraRadera