onsdag 10 oktober 2012

Ber om ursäkt....

för dålig uppdatering! När man har besök känns det så otrevligt att sätta sig vid datorn el med mobilen o blogga... O sen är det smågnälligt här hemma... Jag o Camilla är helt slut efter denna dag!! Haha!
Ida sov bättre i natt o sov i sin säng till kl 5. På fm va jag till sjukgymnasten. Sen när jag kom hem vart det lunch o sen sov barnen en stund... Men Ida är fortfarande inte helt 100, stackarn! Hostar, verkar ha ont i halsen, o jag är orolig för hennes öron.. :/ O nu har hon fått mässlingsprickar på mage, rygg o i ansiktet, efter sprutan... Hon har det inte lätt min lilla gumma!! Ingen feber idag dock, men orkar nästan inget... Sen tror jag att både hon o jag är less på o bara va här hemma... Orkar inte göra mycket, men less på o va hemma :P

Morgondagens planer va att åka till Smulan (mitt jobb i hälsa på) äta lunch vid 11.15 o sen va där en liten stund.. Om Ida inte har nå smittsamt o inte är sämre än idag åker vi nog dit en stund i alla fall :)
Flera som jobbat där tidigare, o en som fick barn i somras, kommer dit oxå. Ska bli kul o träffa alla! Men det beror som sagt lite på Ida i morrn. Ska till Vc kl 10.15 i morrn bitti så vi får se efter det!

Sitter just nu o väntar på att Greys Anatomy ska börja... men är sååå trött!! Håller på o somna... Så får se om jag orkar va uppe, annars får det bli reprisen på sön ;)

Camilla sover redan... Hihi!!

Bye!!!!!!!!!!!!!!!!! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar