måndag 9 juli 2012

Sorry!!

Har inte skrivit nå på hela dagen. Det har gått i ett idag! Efter en jobbig natt då Tim vakna tre gånger o låg glatt o prata o snurra runt, så va jag sjukt trött när morgonen kom! Som tur va har jag en snäll man, han kunde i och för sig inte somna om när han vaknade kl7, men han gick i alla fall upp då, fast inga av barnen va vakna! :P Ida vaknade 7.30 o efter en stund kom de in o hämtade Tim, jag sov vidare ;) Tror jag gick upp efter 9 nångång :P sen rullad fm på, packande inför flytten fortsätter... Jag packade sängkläder o gick igenom det som kan kastas. Sen va det lunch dax, barnen sov middag mellan 12.30- ca 14.15. Då plockade jag ordning efter lunchen o sen vilade jag lite på soffan. Halsen känns fortfarande o jag har huvudvärk IGEN (om den nångång försvunnit...) en vecka nu... JOBBIGT!! men börjar vänja mig, på gott o ont...
Efter vilan vart det mellis dax, sen kom min farmor, farfar o farmors syster Åsa förbi en timme typ. Då va det middags dax, o vi hade inte kommit på nåt, så det vart en tripp till Augusts värdshus o en pizza till mannen o vegetarisk pasta till mig *mums* Ida åt lite av oss båda, godast va de svarta oliverna :P haha!
Tim somnade strax efter sju, Ida inte förren runt åtta, men hon va sååå duktig!! Vi har ju alltid suttit med henne när hon ska somna, så han har blivit super ledsen om vi gått ut därifrån :( men det är inte hållbart att behöva sitta där inne i upp till 1.5 tim... Så vi har succesivt börjat vänja henne, suttit innanför dörren, sen utanför, o nu behöver vi inte ens det :) har dörren hennes öppen till hon somnat! Hon kan ropa mamma ngr gånger men då säger jag bara att jag är här o det räcker, stora tjejen!! På dagarna har det gått tidigare att gå i från, så nu är det inte alls några problem. På kvällarna är det si o så...vissa kvällar, som i kväll gick det jätte bra. Andra sämre, men så är det, hon har i alla fall gjort STORA framsteg :) Tim är det bara o lägga o gå ut så bökar han runt tills han somnar ;) har bestämt att lära han redan nu så det inte blir som med Ida, o det verkar funka :) självklart kan det säkert komma nåt bakslag, det kan det alltid. Men det tar vi då i så fall! ;)
Vart ett långt inlägg nu när jag inte skrivit på hela dagen! Jag ska oxå, när jag känner mig redo, skriva om katterna :)

Förresten, har heeela kvällen nu, i nästan tre tim, suttit o planerat hur vi vill ha det i nya lägenheten, det kommer bli såååå bra!! När allt är klart ;) kanske tar ett år innan ALLT är så som vi vill ha det, men sen så. åhh!! Kommer bli kanon!!! hihi!!

I orrn är det stan som gäller för hela familjen Strid. Möte plus handling!

Godnatt på er söta!!!

Lägger ut en bild från våran bröllops dag <3 Tänk att vår lilla Prinsessa låg i min mage här! <3 

Fotograf: Therese Rowa (rowasfoto.se)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar