torsdag 12 juli 2012

Snyft!

Har precis tittat på två avsnitt av VD, nu är det bara två kvar på den här säsongen... Nästa säsong släpps inte förren 2a september :( Men mannen gör ett försök att få fram den tidigare ;)

Idag ringde mäklaren igen... Men positiva besked! Nu  blir det nog ändå den 20e som vi får tillträde :) Papprerna hos skatteverket är klara så nu på mån el tis får riksbyggen dem o då ska föreningen ha ett möta om att godkänna oss som medlemar, FÖRHOPPNINGSVIS går det fort så vi kan få nycklarna nästa fredag. Mäklaren skulle ringa o tjata! Skulle va en enorm lättnad om vi kunde få köket klart tills vi ska flytta in, då kan det sista flyttlasset ändå gå den 26e el 27e... Huvudsaken är ju att alla stommar är på plats, o vitvarorna, luckor o sånt kan vi ju sätta upp när vi är där. Hoppas bara de finns på ikea!! O det  inte är jäte lång beställningsvara...

Vi har fått otroligt mycket gjort de här dagarna. Även om det ibland inte känns som att vi gjort nå så börjar man titta är det VÄLDIGT mycket gjort! Vissa garderober o skåp är helt tomma :) känns otroligt skönt! Har tex kastat massa krukor, det får bli nya i stället, vart efter vi har råd.. Kommer ju kosta MYCKET att göra köket, men såååå fint det kommer bli!! O porslinet jag valt, är såå fint!! Fast det kostar en hel del o köpa... Men det kommer va värt det!! O längtar till o fixa barnens rum :)

OM det blir som jag o en söt planerat på sön så längtar jag såååå mycket!! :D Det är nåt jag ser fram emot o behöver ;) men berättar mer om det då om det blir av!!

Nu vart det mycket hattande i detta inlägg känns det som.. Men men, så kan det bli!

Här kommer en liten sneak peak på de köksluckor vi ska ha!

Bilden är från google

Vi ska ha dessa luckor o handtag, o även en vitrindel. Vi kommer köra på vita vitvaror...




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar