onsdag 25 juli 2012

Slut!

Jag är så totalt jävla slut!! Sist jag kände så här va några dagar efter Ida kom.... Jag mår illa, ont i magen o svimfärdig!! Känns som att ja skulle kunna tok däcka o sova i en vecka! Såå mycket som ska göras men orken är borta! Kräks snart, det känns skit just nu rent ut sagt!! Önskar det vore en vecka fram då vi bott där en vecka. Huset är helt klart o så...

O med STOR risk för att bli hatad just nu: JAG hatar den här värmen! Har solen o värmen hållit sig gömd typ hela sommaren kan den fortsätta va det!! Att va inne i 30 graders värme o packa är ingen höjdare!
Hade tur att mamma va här heeela dagen o roade Ida, bl.a. med vattenlek ute. Men inte heller barnen gillar den här värmen! De har försökt somna i över en timme nu, tycker synd om dom!!! O tim stackarn som fick sprutor igår, har två tänder på g o så denna värme.. Nej tack! Detta hade jag kunnat va utan!!!!!
DOCK är jag inte en total bitter f****! Är glad för de stackarna som hittills inte haft nån sommar! O för dom som kan njuta av dessa dagar! Unnar er verkligen det :)

Nu så, tog en paus, pratade med mamma o lyckades plocka ihop en del av bitarna av mig efter kollapsen. Gjorde ett ryck o plockade ner skafferiet o alla torrvaror. Nu ska ja duscha, sen sova!
Är otroligt glad att jag har min mamma! När det är som tuffast är hon den som kan hjälpa mig upp igen. Låter som en klyscha, men hon ÄR verkligen världens bästa mamma! <3

Om det nu blir lite glest mellan inläggen så förstår ni varför!

O snälla, i stället för att döma mig, försök att sätta er in i min situation som den är JUST nu :)

Ha det bra fina ni!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar