söndag 22 juli 2012

Något nytt!

Idag är en dag när många nya saker prövas ;) passar på när vi är själva?! Nja, egentligen va det bara nåt jag kommit på under dagen. Tim får ju gröt till frukost. O så har vi börjat med smakisar till lunch. Ungefär en tredjedels liten purè burk. Men idag kärde jag på hela ;) han ade ätit några skedar ur den igår men det va ändå mycket kvar! Har gått så bra så det känns bara onödigt att dutta lite i taget. O nu har det gått några timmar o det märks inge me magen än i alla fall :) så det känns skönt!
I kväll ska jag prova en annan sak, ska bli spännande! Men bertättar sen vad o hur det gick ;)

Ida somnade ju på fm o sov mellan 10.10-11.40... Lite tokigt då hon brukar somna runt 12.30... Så nu har jag lagt henne för o ta en kortis vila... Får se om jag får upp henne se, hur glad hon kommer va o när hon somnar i kväll :S men så kan det bli om man inte mår så bra...

Kom i alla fall iväg till Coop här i Almunge o handlade lite o lämnade tillbaka filmen från igår! Tänkte Ida skulle få pannkakor till middag idag, jag tar nog nån men sen får det bli en efterlängtat brieost macka när barnen somnat i kväll ;)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar