fredag 13 juli 2012

Bad!!

Vi bestämde oss för att det va dax o göra nåt. Så efter lunch drog vi in till fyrishov :) vi hade skoj, o barnen hade det super skoj!! De är som fiskar båda två! Både över o under! vattnet :) skönt att de inte är rädda för vatten!

Jaha, mannen åkte helt plötsligt in till stan o kvar vart jag o barnen... Trötts barn, trött morsa... Men sista timmen innan läggdags gick rätt fort ändå. O de somnade inom 20 min i varsin säng själva :) så det va skönt!! Tredje gången jag lägger de själv o de två tidigare har varit kaos!!! Så ja va lite orolig, egentligen mest irriterad, på mannen som drog... Men det gick ju som sagt bra trots allt! Nästa gång är det min tur ;)

Nu har jag plockat här hemma i en timme.. Alla badkläder, vikt tvätt, tagit hand om köket som det såg kaos ut i o gjort det mysigt vid tvn me tända ljus o så :) vill ha det upplockat för att kunna koppla av i soffan en stund! Nu väntar jag bara på syster min :)
Märkte oxå att jag va väääldigt hungrig.. Kom på att jag ju inte ätit sen lunchen vid tolv! :S inte bra!! Men är för trött för o laga i ordning nåt så slänger in en vitlöksbaguette i ugnen ;) nu fattas bara min cola!!! :(

Här kommer lite bilder från badet! Trötta o hungriga va de efteråt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar