tisdag 31 juli 2012

Saknare!

Saknar sååå att blogga! Har så mycket jag vill blogga om! Men ja hade svårt att hinna me med två små. Nu är det oxå ett hem vi ska få i ordning på. Och så är barnen inte så pigga... Ida har en hemsk hosta på nätterna o Tim har ett rött o geggigt öga :( tycker fruktansvärt synd om dom!! Plus att Tim har kommit in i nån separationsfas (ja vet, redan!) så det går inte att gå långt i från honom.. Aja, kan i alla fall säga att jag är lycklig och trivs som fisken i vattnet här! :)

O det bästa av allt, det verkar barnen oxå göra! :)

O jag har big plans på g oxå ;) måste bara bli frisk först.... :)

Tröck fel!

Här kommer två bilder till som skulle ha varit me i förra inlägget :P

På vår härliga uteplats!

Patrik o Ida är runt o kikar in lekplatserna här runtomkring :)
Jag o Tim sitter på våran härliga uteplats o leker o myser! Strax dax för lunch, o direkt efter det blir det en promenad ner på stan :)

måndag 30 juli 2012

Trött så in i vassen!

Båda barnen är sjuka... Jag är sjuk :( detta suger!! Världens sämsta tajming liksom! Tog iaf me mig barnen på en promenad upp på gränby. Handlade kläder till dom. O sen lite annat på kvantum. Hem lagom till lunchen :) älskar verkligen att bo så här! Att kunna få in en promenad, handling o roa barnen på ca två tim är helt perfekt! Att komma hem o äta lunch i lugn o ro hemma!

Det kommer en uppdatering så småningom! Men nu tänker ja duscha o lägga mig. Sjukt trött o det blir nog en tuff natt då Ida har åkt på samma hemska hosta som mig... Stackarn säger ja bara!!!

Godnatt

söndag 29 juli 2012

Det börjar arta sig...

Bringar lite ordning i detta kaos!!! Så fort tid o ork finns så ska jag berätta allt om de senaste dagarna ;)

Håller tillgodo med några bilder från vårt nya hem :) o på en sjuk Tim :(

onsdag 25 juli 2012

Slut!

Jag är så totalt jävla slut!! Sist jag kände så här va några dagar efter Ida kom.... Jag mår illa, ont i magen o svimfärdig!! Känns som att ja skulle kunna tok däcka o sova i en vecka! Såå mycket som ska göras men orken är borta! Kräks snart, det känns skit just nu rent ut sagt!! Önskar det vore en vecka fram då vi bott där en vecka. Huset är helt klart o så...

O med STOR risk för att bli hatad just nu: JAG hatar den här värmen! Har solen o värmen hållit sig gömd typ hela sommaren kan den fortsätta va det!! Att va inne i 30 graders värme o packa är ingen höjdare!
Hade tur att mamma va här heeela dagen o roade Ida, bl.a. med vattenlek ute. Men inte heller barnen gillar den här värmen! De har försökt somna i över en timme nu, tycker synd om dom!!! O tim stackarn som fick sprutor igår, har två tänder på g o så denna värme.. Nej tack! Detta hade jag kunnat va utan!!!!!
DOCK är jag inte en total bitter f****! Är glad för de stackarna som hittills inte haft nån sommar! O för dom som kan njuta av dessa dagar! Unnar er verkligen det :)

Nu så, tog en paus, pratade med mamma o lyckades plocka ihop en del av bitarna av mig efter kollapsen. Gjorde ett ryck o plockade ner skafferiet o alla torrvaror. Nu ska ja duscha, sen sova!
Är otroligt glad att jag har min mamma! När det är som tuffast är hon den som kan hjälpa mig upp igen. Låter som en klyscha, men hon ÄR verkligen världens bästa mamma! <3

Om det nu blir lite glest mellan inläggen så förstår ni varför!

O snälla, i stället för att döma mig, försök att sätta er in i min situation som den är JUST nu :)

Ha det bra fina ni!

tisdag 24 juli 2012

Tim 6 månader!!

Idag vart mitt lilla hjärta 6 månader! :D sjukt va fort tiden går!! Vill att han ska va min lilla plutt bebis...

Älskar dig min underbara prins!! <3

Återkommer!

Då det är flytt i övermorgon känner jag att bloggen nog får bli lite vilande.. Skriver om/när ja har tid. Men just nu är det sjuuuukt mycket!

Såååå... på återseende ;)

måndag 23 juli 2012

Lägger mig i tid!

Första gången på lääänge ja kommer i säng i tid! Innan kl elva! Yes!! Sjukligt trött! Stressad över att ja inte packat el nå mer har verkligen inte orkat!

Godnatt!!

Dagen rullade på...

Tim vaknade otroligt nog 8.15.. Tänk om Ida oxå hade kunnat sova tills dess :P efter lunchvilan åkte vi in till lghtn där vi mötte upp våran efterlängtade man/pappa <3
Jag o Ida bar in lite grejor som vi hade packat in på fm när Tim sov en stund :) duktigare barn på o hjälpa till får man leta efter! O gå!! Vill gå hela tiden, överallt o hon gör det så bra så det är inte oss emot att hon får göra det ;)
Tillbaka till lghtn, gav även Tim lite mat där o kikade på det de gjort med köket, o jisses va fint det blir :D han är duktig min man!! O hjälpen han fått från Stefan är ovärderlig!!
Efter det bar det av till Ikea för middag o sen bauhaus o kolla på kakel till köket. Hittade ett som vi tror o hoppas blir bra, är lite speciellt mönster ;) Patrik ska sätta upp det själv för första gången, tror på honom, han klarar det! Man måste ju börja nånstans om man ska kunna lära sig :) o han har ju pappa o ringa o rådfråga oxå! När vi hade varit där va kl så mycket så nån mathandling hanns det inte me :( iof kanske det ändå är bättre o göra det när vi flyttat... From tors bor vi inte här längre utan i stan :P
Kom hem strax innan sju o självklart hann barnen somna på vägen hem så det tog lite tid o söva dem, Tim sover o Ida verkar va på g!
Då blir det lite myspys med älsklingen, kanske lite packning o sen sooova!!! Fy fablarns va trött jag är!!!

Här är en liiiten förhandstitt på en del i köket ;)

Måste även lägga ut en så otroligt gullig bild på mina två små hjärtan!



"lyx" frulle ;)

En stooor kopp kaffe o smörgås med brieost o tomat! Mums!!

Fy sjutton alltså!!!

När jag gick in i sovrummet igår så gallskrek Ida, o väckte självklart Tim. Hon skrek en bra stund o ja fick ha henne i famnen tills hon lugnat ner sig, då somnade hon om o så fick jag söva om Tim. Jag fick heller inte gå där i från för Ida. Men lyckades komma ut så jag kunde låsa, släcka ner o borstade tänderna... Kom i säng redan vid nio! Men sen höll Ida på sådär tills vid tolv tiden, riktigt jobbigt! Det är ju för att hon inte mår bra, så tyckte ju synd om henne oxå! Sen har natten gått hyffsat. Tim vaknade vid 6, åt o somnade om, sover fortfarande. Ida vakna 6.30 så nu är vi uppe. Om en tim är det frukost dax!

söndag 22 juli 2012

Tidig kväll, tidig morgon?!

Barnen tvärslockna kl 18.20... De va såå trötta o hade varit de i två tim redan då... Gissa om jag är totalt slut nu!! Fy, vilken jobbig dag! Sitter just nu o tittar på one three hill på datorn. Har ätit brieost macka till. Gott! Men när det är slut går ja oxå o lägger mig. De kommer ju me stor sannolikhet väääldigt tidigt!
Skit! Ida skriker o Tim har vaknat, bäst o kila in!!

Något nytt!

Idag är en dag när många nya saker prövas ;) passar på när vi är själva?! Nja, egentligen va det bara nåt jag kommit på under dagen. Tim får ju gröt till frukost. O så har vi börjat med smakisar till lunch. Ungefär en tredjedels liten purè burk. Men idag kärde jag på hela ;) han ade ätit några skedar ur den igår men det va ändå mycket kvar! Har gått så bra så det känns bara onödigt att dutta lite i taget. O nu har det gått några timmar o det märks inge me magen än i alla fall :) så det känns skönt!
I kväll ska jag prova en annan sak, ska bli spännande! Men bertättar sen vad o hur det gick ;)

Ida somnade ju på fm o sov mellan 10.10-11.40... Lite tokigt då hon brukar somna runt 12.30... Så nu har jag lagt henne för o ta en kortis vila... Får se om jag får upp henne se, hur glad hon kommer va o när hon somnar i kväll :S men så kan det bli om man inte mår så bra...

Kom i alla fall iväg till Coop här i Almunge o handlade lite o lämnade tillbaka filmen från igår! Tänkte Ida skulle få pannkakor till middag idag, jag tar nog nån men sen får det bli en efterlängtat brieost macka när barnen somnat i kväll ;)




Tuffa tider...

Natten gick rätt bra trots allt! Morgonen me... Dock verkar Ida inte så pigg.. Glansig i ögonen, lite snuvig o hostig... Tim har tänder på g, en som sticker upp o där är han lite blå, stackarn! O tanden bredvid ser oxå ut o va på väg upp.. Så han är inte så jätte pigg o glad... Tycker synd om mina små <3 men även om mig själv... Varit ensam med barnen sen igår morse, o Mannen kommer nog inte hem förren tidigast i morrn kväll...
Så det är så här det känns att va ensamstående med två små barn. Det går ju, meeen jag är otroligt glad att jag har min man, pappan till mina barn, i mitt liv. Som är otroligt hjälpsam o ställer upp till 100%!!
Funderar på hur kvällen ska spenderas.. Blir nog en tidig kväll i alla fall, hoppas jag! I natt när jag gick o la mig bar jag in Ida till mig o Tim oxå... Kändes skönast så o inte lika ensamt i den stora sängen :P men hon är som en virvelvind!! Runt o bök o stök! Men det va mysigt att ha båda barnen där hos mig <3
Tror då inte jag får mycket packning gjort idag då barnen är såhär.. Hade även tänkt åka in till Gränby o handla lite kläder till Tim o handlat mat, vilket verkligen skulle behövas... O oxå svängt förbi lghtn med grejor... Men det får nog bli en hemma dag idag då... Om det inte sker en förändring efter lunch, vilket jag har svårt att tro..

Här kommer en dagens på mina hjärtan, det syns att ingen av dem är 100...

lördag 21 juli 2012

Gotti o mys kväll :)

Kvällen spenderas själv då mannen blir kvar i stan tills troligtvis mån...

Unnar mig super god choklad, cola zero o en film :)



Phu!!

Haha, såg förresten att jag använde samma rubrik förra gången som två inlägg innan dess :P brist på fantasi el vadå?!
Aja, har i alla fall slitit som sjutton idag! Trodde inte jag skulle hinna såhär mycket, så det känns skönt! :)
2.5 kartong me köksgrejor som vi faktiskt kan klara oss utan 5 dagar. O det tog tid då det va glas o koppar som skulle viras in i papper! O lite annat! Sen städade jag badrummet o köksdelen i gästhuset, fy faaan va jobbigt det va!! Är glad att vi anlitat flyttstäd till boningshuset!
Nu har jag pustat ut i soffan 10 min o tänkte hoppa in i duschen o fixa mig o sen åka o hämta barnen :) längtar efter dom!!!

Ha det king!!

Nu så!!

Barnen är avlämnade, jag har ätit lunch o laddat med en energi dryck o nu är det bara o fortsätta med packningen!!

Endast mamman är vaken...

Typ... Båda barnen vaknade till samtidigt... Bytte blöja på Ida o drog sedan upp mannen :P han gick in till henne, är kvar där än så han har säkert somnat på golvet! Haha! Tim har precis fått ny blöja o ätit, o har nu somnat om.. Hoppas jag ;) jag tänker oxå somna om en stund nu!!

På återseende! :)

fredag 20 juli 2012

Nu så!!

Började morgonen med att lämna sötisarna hos deras farmor vid halv elva :) sen till Mäklarhuset o skriva klart det sista o få nycklarna ;) anlände till vårt nya boende vid ett tiden. Stefan o Towe kom dit, även mamma o pappa kikade förbi :)
Packade in lite saker, sen satte vi igång o riva köket! Jag hjälpte till lite men Patrik o Stefan gjorde iprincip allt! Strax efter fem hämtade jag hem kidsen, va hemma runt kvart i sex, då tog vi oss alla en dusch! Först jag o Ida o sen Tim :) sen va det de vanligs kvällsbestyren. Tio över sju somnade Tim, sen Ida strax efter halv åtta ;)
Efter att ha röjt av här hemma o fixat så käkade jag middag i min ensamhet, en pajbit som va kvar o vitlöksbröd ;)
Nu väntar jag på mannen som är på väg hem, sen blir det sovdax!

Bild på våran uteplats, ska fixas lite, sen blir den nog prima ;)

Här befinner vi oss just nu :D

torsdag 19 juli 2012

En klump i magen...

Gick här ute i trädgården för o kolla det sista ute, o kolla boden, där va det nästintill soprent, några verktyg o redskap som ska va kvar.... Då kom en klump i magen o en slags sorgsenhet kom plötsligt över mig helt oförväntat... Om en vecka bor vi inte här längre... Missförstå mig inte, jag tycker det ska bli otroligt skönt att flytta, o längtar! Men vi har ju bott här i nästan 6 år! Så det är många minnen som man kommer o tänk på. Det va är vi skapade våran familj. Som jag fick veta att jag väntade Ida, där hon bodde sitt första år. Här där jag fick veta att jag väntade Tim o där han bodde sitt första halvår. När vi flyttade hit hade vi med oss våra fina katter Busan o Skrållan. Nu bor de någon annanstans... Blir lite gråtfärdig när jag tänker på dem... Har haft så mycket så jag har knappt hunnit tänka på dom.. Men jag hoppas o tror att de har det bra!
Det är  helt helt nytt liv, el kapitell skulle jag vilja säga, som börjar i våra liv. Från att ha bott på landet, ute i skogen, där det är väldigt tyst o lugnt, till stan, där det är lite mer fart o liv ;) Ska bli riktigt skönt o få nära till allt! O kunna gå o cykla dit man vill :) Bara behöva ha en bil, i alla fall tills jag börjar jobba.

Jag håller på o ska ta nya tag när det gäller vikten, jag vet, det är ett evigt tjat om det o jag vet inte hur många gånger jag försökt nu... Men det hänger ju så mycket på promender, el i alla fall motion oxå, o nu inför flytten har kvällarna gått åt till packning mm... Jag tänker på vad jag äter, but thats it! O så händer det inte mycket med vikten... MEN när vi kommit i ordning i stan, o pengar finns, ska jag köpa ett träninskort på kraftkällan på Gränby (nära o bra!) så ska jag börja träna några gånger i veckan. O promenader kommer det ju garanterat bli massor av!! :) Finns en slinga i närheten på 8 km (älskar när man kan gå en runda i stället för fram o tillbaka) som jag så småningom tänkte utforska o se om det går att gå med vagnen där ;)

I morrn händer det massor!! Ska försöka hinna uppdatera om vad som sker, men lovar inget då det oftast brukar bli stressigt o gå i ett!! MEN kl 11 ska vi i alla fall få nycklarna till vårt nya hem!! :D

Om senast en timme ska jag ha kommit i säng, sist jag skrev så vart det mycket senare :S men jag måste om jag ska orka!!

Så säger Godnatt i förskott!! ;)

Mycket har det hunnits me!

Efter frukosten satte jag igång o gå igenom några fler köksskåp, o fick ner lite mer i flyttkartonger :) sen när Tim hade vilat fm vilan rensade ja bland smycken o smink, mycket som åkte i soporna!! Sen vart det lunchdax o efter det långvilan för båda barnen (älskar att Tim fått in sån bra rutin på sin vila o nattsömn!) tog då tag i en massa papper som skulle rensas o sättas in i pärmar, phu! Mycket var det!! Hann även me o gå igenom lite ute o få ner lite mer i kartonger ;) nu vilar Tim sin sista vila för dagen, Ida o pappsen har gått ut för o starta grillen o jag ska strax gå o fixa en sallad o lite tzatziki till kvällens middag! Men först tänker jag ta mig en powernap på 10 min ;)

Solig dag, meeen...

då det bara är en vecka kvar tills sista flyttlasset går så har jag massor att göra inne :( hade ju helst av allt legat i solen o pressat ;) Dock kan jag säga, med risk för att bli hatad :S att jag inte är så jätte ledsen för att deg är en sån här sommar... Dels pga flytten, att man haft så mycket att göra inför den, men oxå för att jag denna sommar INTE vill gå i bikini/shorts/kjol :( men nästa sommar vill jag ha värme o sol!! För då ska jag väga 20 kg mindre!! ;)

Hoppas Du får en trevlig dag o kan få va ute o njuta av denna sommar dag :)

Här kommer två bilder på mina coolingar ;)

onsdag 18 juli 2012

Stress hela dagen!!

Har känts som att jag stressat hela dan... Bara för att jag vakna som jag gjorde.. Men fick mycket gjort isf :) syster kom hit vid sextiden efter jobbet. Då gjorde jag en paj med fetaost o soltorkade tomater! Muuums!! Sen vart det ett glas rosé o jordgubbar o vindruvor till filmen: En gång i Phuket!! Riktigt rolig! :)

Lagade tidigare en köttfärspaj oxå till mannen o Ida! Godkänd vart den ;)



Go back...

Sitter o funderar på om jag ska gå tillbaka till min jätte mörka hårfärg... Hm... beslutsångest!! Lagt ner mycket tid o PENGAR på det här ljusa, o jag gillar det! MEN det är inte lätt när man i grunden är mörk, med utväxt o sånt... Men men, inget jag tänker göra nu så... Ska fortsätta att fundera ;)

Godnatt söta Ni!!

Vilken morgon!

Sen Ida kom har jag nog aldrig behövt sätta kl på larm när ja ska upp på morgonen. I morse hade jag gjort det, på kl 8... Onödigt tyckte jag men lika bra. Kl 8.45 vaknar jag av att barnen vaknar!! Jisses! Skulle ju va i stan 9.30! In i duschen, på med smink, skippa frullen! Hann precis i tid. Allt gick bra o nu ska det nog bli fason på magen me ;) kom därifrån, in på gränby... O pang! Det snurra till i huvudet o jag höll på o svimma! Satte mig på en bänk o då slog det mig att jag ju inte hunnit äta frukost! Så nu sitter ja på fågelsången o har precis ätit en ostbaguette o druckit en caffelatte, mums! Nu är jag redo för handling! Typ i alla fall ;)

tisdag 17 juli 2012

Får bli lite vindruvor oxå till det senaste avsnittet av One Three Hill på datorn ;)

Ber om ursäkt..

för att jag inte är den muntraste just nu... Kanske skulle sluta blogga tills allt känns bättre... O andra sidan är det skönt att prata (skriva) av sig, o man väljer ju själv om ma vill läsa det jag skriver el ej ;)
Ska FÖRSÖKA att rycka upp mig! Mår ju egentligen inte bättre av att beklaga mig hela tiden.. Men jag vill samtidigt att min blogg ska va ärlig.... Sitter nu med ett glas rosè o bara tar det lugnt i soffan... Va ett tag sen man gjorde det, o kom i säng i tid, så senast kl 22 ska jag lägga mig... Har massor att göra i morrn... Wisch me luck!! ;)

Detta goda rosèvin vart jag bjuden på i sön, riktigt gott!



Jisses så trött o sliten jag ser ut!! :S




Försöker o försöker...

men det känns som att allt bara blir fel... Jag känner mig arg, sur, ledsen... Känns som att jag bara vill få ett vredesutbrott! Bläää...

Fy fan alltså!!

Känns som att allt går emot mig just nu... Klämde fingret i dörr jäveln så nageln är helt blå o det värker o svider sjuuuukt mycket :'(

Har i alla fall tagit tag i o ringa mvc, så i morrn ska jag dit! Håll tummarna för att de ska se/veta varför jag har så sjukt ont i magen...

Inte världens bästa bild precis....


Efter en hyffsat bra natt...

är det dax att ta nya tag! Barnen vaknade 8.30. Riktigt skönt!! Jag mår dock inte bättre... Men ska försöka att inte klaga hela tiden...
Idag har jag lite o göra här hemma. Tre dagar kvar, sen får vi nycklarna :D

Önskar Dig en trevlig dag!!

måndag 16 juli 2012

Skit dag!!

Fan, vad är det med min kropp?!! Känns som att den är på väg att ge upp!! Vet inte när jag mådde såhär dåligt fysiskt sist alltså... :'( går in på tredje veckan (ja vet att jag tjatar!) med fruktansvärd huvudvärk... Nacke, skuldror o käke?! Värker nåt ofantligt!! O idag, lagom kul på Ikea fick jag magont som inte är av denna värld! Trodde jag skulle svimma!! Måste ringa mvc i morrn... Men när ska jag hinna?! O när ska jag ha tid att åka dit... Allt dom inte är magen tror jag har med stress att göra.. Jag känner ingen stress men uppenbarligen gör min kropp det... Inför o flytta.. Det är tufft nog ändå, men med två små o få allt o gå ihop o renovera o samtidigt ge dom en lugn o trygg flytt. Jisses alltså! Längtar tills om två veckor då allt ska va klart...
Jag spänner mig som en tok på nätterna, får knappt upp munnen på morgonen o tom tänderna värker, jag vet, det är helt sjukt!! Min tandläkare sa att det märks för jag har fått så kraftiga käkmuskler... Kul? Inte ett jävla dugg!! Vem vill ha det liksom... Vi har i alla fall gått igenom veckan som kommer o va vi ska göra osv. Lyckades oxå trots allt knåpa ihop en riktigt god sallad till middag :) o en knarkare har jag oxå blivit (enligt min man) då jag knaprar värktabletter mm dagligen just nu... Jag som klarat mig utan i två år!! Ville inte äta det när ja va gravid...
Nej, nu har jag klagat av mig en massa, tråkigt nog för er, men jag behövde det! Nu ska jag, trots att det gör ondare när jag ligger ner, försöka att sova... Natti natti!!

Ikea!

Fick mig sovmorgon till strax efter kl nio. Skönt då Tim va vaken en stund i natt o jag kom i säng sent... Men trött o seg som sjutton är jag!! O magont from hell!!!! Vart en tripp in till Ikea o kolla på det vi behöver till köket o så :) nu väntar vi ut regnet i bilen....

En kopp kaffe på vägen in till stan..

Blöt!!

Var vad jag va när jag kom fram till Johanna igår... Kunde verkligen vrida ur kläderna! Sjukt! Det SPÖ regna hela cykelturen dit. Som om det inte va jobbigt nog att cykla upp för alla dessa femtioelva backarna!! Meen fram kom jag. Bytte om till bikini o fick en skön badrock på mig :) med ett varsitt glas rose' intog vi den härliga poolen med 37 graders värme! :) o snacka en del hann vi oxå me! Vart ju mest barnsnack av olika anledningar ;) men trevligt va det!! Ser fram emot nästa gång ;) O Johanna va så snäll som låna ut kläder till mig så jag slapp åka hem i genom blöta kläder!! TACK för en härlig kväll!!! :)

söndag 15 juli 2012

Tjejdag!

Idag vart det en tjej lekstund då Tim fick stanna hemma me pappsen o Lucas åkte me sin pappa till stan! Ida har kommit in i nån slags trots?! Stundtals ur gullig, stundtals ett monster!! Haha! Men kul hade vi o god fika vart det :)

Nu har jag gjort mig redo så när Johanna skickar ett sms till mig ska jag sätta mig på cykeln, japp, ni hörde rätt!! Har inte cyklat på huuur länge som helst så det ska bli spännande! Dopp i det blå med ett glas gott i handen o tjej snack är precis vad jag behöver!! :)


Ännu en sovmorgon!

Vaknade av barnen kl 8.50!! Inte helt fel! ;) Hade dock varit in till Ida två gånger då o sövt om Tim en gång...
Vi hade en underbar morgon jag o barnen! Mannen sov till 10.45 :)
Ida ville gå ut så jag sa till henne att hon fick vänta tills pappsen vakna... Sagt o gjort, när han kom upp gick hon direkt till dörren :P DET glömmer hon inte i första taget!! haha! O har jag sagt att vi ska göra nåt, då håller jag det oxå! Så det va bara på med regnkläder o ut i ösregnet! Hade det hur kul som helst! Hon vart dock inte alltför glad när vi va tvugna att gå in o fixa lunch... Pannkakor fick hon i alla fall, yammie tyckte hon! ;)

När barnen vaknat från vilan blir det en tripp hem till Johanna o barnen :)


En vattenpöl kan va riktigt rolig!! :)

Likaså en skottkärra med vatten! :)




lördag 14 juli 2012

Efter kidsen hade sovit sin vila efter lunch kom bror m fam hit :) killarna sågade upp ved o Ida lekte med Cassi o Isadora :) Tim va som vanligt världens nöjdaste genom att bara få va me där allt händer :) Lite sent kom i all fall maten på bordet. Grillat såklart ;)
Barnen somnade snabbt i sina sängar! Efter att ha plockat o röjt här hemma är jag rätt slut just nu.. Så det blir soffan o Vampier Diaries med mannen nu <3

Oj så härligt!!

Som bekant är ju lördagar min sovmorgon dag! Ja brukar gå upp mellan 8.30-9 då... Brukar va rätt livat här uppe så det går inte o sova längre o ja brukar inte känna mig spec utvilad efter att ha hört dom gnälla nån/ett par timmar... MEN i morse va de väldigt tysta! Jag lyckades sova till 9.45!! O ja känner mig utvilad!! Härligt!! Vaknade först vid 6.30 då Tim ville äta, sen låg han vaken o va hur gullig som helst innan han somnade om igen :) Skruttan vaknade 7.30! Så jag o mannen hann mysa o snacka lite innan de vakna igen, like back in the days liksom, myyys!! Syrran gick upp strax innan halv åtta hon me, för o åka o jobba ;)

Mannen kom in me Tim precis när ja vakna, han va så trött så han tvär slockna bredvid mig innan jag gick upp. Gullungen!!

fredag 13 juli 2012

Kort utekväll!

Mannen är strax hemma :) syrran är o hämtar honom! Vart en lagom kort kväll! Ser fram emot min tur ;) hihi! Ja o syrran har tjattrat på i ett sen hon kom :P som det brukar va när vi ses ;) men tror det blir sängdax när de kommer hem!!

Natti!!

Bad!!

Vi bestämde oss för att det va dax o göra nåt. Så efter lunch drog vi in till fyrishov :) vi hade skoj, o barnen hade det super skoj!! De är som fiskar båda två! Både över o under! vattnet :) skönt att de inte är rädda för vatten!

Jaha, mannen åkte helt plötsligt in till stan o kvar vart jag o barnen... Trötts barn, trött morsa... Men sista timmen innan läggdags gick rätt fort ändå. O de somnade inom 20 min i varsin säng själva :) så det va skönt!! Tredje gången jag lägger de själv o de två tidigare har varit kaos!!! Så ja va lite orolig, egentligen mest irriterad, på mannen som drog... Men det gick ju som sagt bra trots allt! Nästa gång är det min tur ;)

Nu har jag plockat här hemma i en timme.. Alla badkläder, vikt tvätt, tagit hand om köket som det såg kaos ut i o gjort det mysigt vid tvn me tända ljus o så :) vill ha det upplockat för att kunna koppla av i soffan en stund! Nu väntar jag bara på syster min :)
Märkte oxå att jag va väääldigt hungrig.. Kom på att jag ju inte ätit sen lunchen vid tolv! :S inte bra!! Men är för trött för o laga i ordning nåt så slänger in en vitlöksbaguette i ugnen ;) nu fattas bara min cola!!! :(

Här kommer lite bilder från badet! Trötta o hungriga va de efteråt!