fredag 4 november 2016

Kämpa!!!

Man klarar så mkt mer än man tror. Men ibland blir det bara för mkt!!! Jag vilade ju lite innan jag åkte till jobbet igår. Jobbade sedan 12.30-20.30. Jag höll på o svimma igen är P-mötet va slut. Som tur va hade jag sällis på vägen hem av en på jobbet som bor i nyby gård. Kändes bra! Sov halv risigt, som vanligt i natt. När vi alla vaknade blödde Tim näsblod :/ Han säger sj att han gått in i dörrkarmen?! men det va några droppar på hans kudde så i så fall har han gått i sömnen o sen lagt sig :O Aja, han har ju blött rätt många gånger förut så va inte så orolig. Han fick ha en tuss i näsan ett tag sen slutade det. Ida klagade på ont i halsen o magen. Kanske är hennes tur nu... Hon har ändå sedan hon va bebis, haft ont i magen vid förkylning. Vilket beror på körtlar i magen som kan bråka när man är förkyld. Hon är inte snorig el nåt men kan räcka me ett virus...
Efter frukosten gick vi ut. Mötte upp Martina, Elise, Joline o Bonnie här utanför o lekte drygt en timme :)

<3 <3


Det åkte en grävmaskin o en liten traktor utanför vilket va spännande! Sen sågade någon i asfalten vid gungatällningen, vilket såklart oxå va spännande!! ;)

När vi kom in drack barnen varm choklad inåt pepparkakor! Fick brev hem me koder så vi kunde ligga in o kolla på barnens foton. O de va alla såååå fina!!!!! :D Det va ju tre olika på Ida, tre olika på Tim o tre olika syskon. Så nio OLIKA foton. Vadå beslutsångest!!! Haha! Ett av varje enskilda vill jag ha iaf. Sen tror jag vi tar alla syskon :) Är ju sista året me syskonkort då Ida går i skolan (o my good!!) nästa år :O O såklart gruppfotot. Skönt me båda på samma avdelning, då blir det bara ett grupp foto ;)
Mannen kom hem redan strax efter kl ett. Är ju röd dag i morrn så då har de halvdag :) Han o Tim åkte o handlade o jag o Ida stannade hemma då hon inte mådde så bra o inte orkade åka me. Så vi vilade en stund i soffan :) När killarna kom hem lagade vi alla middag tillsammans! Så himla kul vi hade alltså!!  Hahaha! O lyssnade på musik o dansade samtidigt! :P Det är sånt här som ger mig energi. Som gör att jag orkar!! 
Super god mat vart det oxå. Pressad potatis o helstekt fläskfilé i ugn me sååå god sås!! 
Precis när vi skulle äta ringde min läkare från reumatologen. Va ju på undersökning igår så det va verkligen riktigt snabbt!!! Eftersom jag fortfarande har så sjukt ont, o inte blir bättre. Ska han skicka en remiss på magnetröntgen av nacke o rygg igen. Gjorde ju det i aug förra året. Men nu ska vi även röntga huvudet. Så det inte är nåt där... Känns på ett sätt läskigt. Men oxå bra! Visar det inget, vilket det säkert inte gör, är det ju såklart skönt. Men oxå sååå frustrerande då nåt ju är fel!!! Gah!!! Men glad att jag träffat så bra läkare på reumatologen, för de lyssnar o ger sig inte heller! Lär ju säkert inte få nån tid innan jul dock....

Så här "snyggt" ser mitt blåmärke (el rättare sagt propp) ut idag....

:/

Nu ska jag strax sova. I morrn ska det städas gärnet hela dan då det är visning av vår lägenhet på sön o mån. Kom o köp!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar