söndag 20 november 2016

Christmas feeling!

Efter att ha bakat lussebullar....

Nom nom!

O slagit in en massa paket....

:D

Så har jul känslan infunnit sig! Mysigt att slå in paket me mannen :) Det vart en hel del! Ida kommer få ett jätte stort Petshop hus från oss, o en vagn, två lådor me tillbehör o hela 30!! figurer till! Vet en som kommer bli sååå himla glad :D O så är det några söta strumpbyxor o ett spel. Det är vad hon kommer få från oss. De får nästan alltid för mkt så de till slut inte orkar öppna. O de får ju från så många andra oxå, så det kommer bli så bra så! O så får de ju lite paket i julstrumpan på morgonen :) Tim är vi inte klara med. Än så länge är det tre par tröjor o två par strumpor (han gillar ju kläder en hel del så det kommer han bli glad för) o så en brandmans hjälm me massa tillbehör. Vi ska köpa nåt mer till honom. Men han leker inte så mkt me leksaker o har tillräckligt. Så det kommer nog bli lite utklädningskläder o masker som han önskat :) Men blir nog bra! Sen får de en varsin snow racer från deras gammelmormor o morfar. Oj så kul dom (vi) :P kommer ha med dom! :D Känns så otroligt att vi nästan är helt klara till dom! O julkalendrar är införskaffade oxå. Både choklad o tv/radio kalendern. Ser verkligen fram emot tv kalendern detta år. Verkar va nåt som jag tror kommer gå hem hos både barnen o mig ;)
O i morrn ska här pyntas! Är i tidigaste laget, jag vet. Men är så mkt denna vecka som kommer, o till helgen vill jag ha det klart! Får se om vi tar det pö om pö el allt på en gång. Brukar gå rätt snabbt bär barnen hjälper till ;)
Nu är kl MKT! Märks att man gick upp sent o vilade en stund på em. Men på mån ska jag upp tiiiidigt, så får inte bli så här sent i morrn! Nu svamlar jag en massa. Godnatt på er!!!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar