lördag 26 november 2016

Ett blandat inlägg

Ska försöka mig på en uppdatering av de senaste dagarna.
I tors jobbade jag. Men trodde inte jag skulle klara hela dagen. Va såååå snurrig, el allting bara som vibrerade o jag hade svårt att fokusera. Jätte obehagligt! Det va värre ju mer jag rörde mig. Gissar att det antingen berodde på dålig blodcirkulation från nacken el kristallerna i öronen. Lyckades iaf att jobba klart dagen, hämtade barnen, o så hem. Jag kände mig inte alls nå bra så duschade o gick o la mig redan kl fyra. Sov i två timmar o sen upp o åt liiiite, o en la jag mig igen. Ida hade frusit så på föris o klagade på ont i halsen. Så bestämde mig för att hon o jag (o Tim me dårå) skulle va hemma på fre.
Jag svettades p frös om vartannat under natten. Sen på fre vaknade jag vid sju o kände mig ändå hyfsat pigg. Men hade ju sovit länge oxå... Vi åt frukost o sen åkte vi till Lidl. De hade billiga skidjackor där o Idas börjar bli för lite. O dit måste man verkligen åka samma dag reklamen börjar gälla, för annars tar det slut. Vi hade tur. EN jacka i "hennes" färg....

Glad men det syns att hon inte är så jätte pigg...

Vi åkte till Samköp där jag sprang in o hämtade två paket som kommit från Lekmer :D o sen förbi föris o hämtade hem alla deras kläder. När vi kom hem va vi bra trötta, efter det lilla, men är man inte pigg så är man... Så vi åt tomtegröt till lunch, lekte lite me barbie, mös, Ida fick duscha, o sen mös vi upp i soffan o kollade på film. Jag kom i säng väldigt sent igår, runt halv ett, så jag råkade sova till kl 11 i morse :O Jag vaknade till vid nio men tänkte att jag drar mig en liten stund. O tok slocknade verkligen! Haha! Jag åt frukost o vi fixade oss iordning o åkte. Mannen o barnen släppte av mig på Gränby o de for vidare till Biltema o Jula. Jag bytte en julklapp till Tim (då den jag först hade köpt inte alls levde upp till förväntningarna) kollade efter en julklapp till Patrik, men hittade ingen, det är sååå svårt!! Gick vidare till skopunkten o kollade på skor, till mig. Jag har inga bra skor o ha nu. Antingen att par vita o vinröda nike skor me lite högre skapt, el ett par svarta i typ läder men de har lite för hög klack o gå med varje dag ;) Men jag hittade ett par jätte snygga!!

Dom här är lagom klack på ;) O bra o ha nu när det är lite kallare! O skönt o ha några lite finare när man inte vill ha sportskor ;)

Jag gick sedan till Kvantum kafeét o tog mig en surdegsfralla o ett glas vatten medan jag väntade på la familia! Gick in på Kvantum o köpte me en fläskfilé o bea sås hem oxå. Passade även på o köpta en Kalle pocket till mannen o varsin pixi bok till barnen som dom ska få i julstrumpan. Vet av erfarenhet att det brukar va rätt tomt på tidningar o pocket där vid jul när man kommer på att man ska köpa det! O så Panduro o köpte gips ;) När vi kom hem lekte barnen på (Ida klagar fortfarande lite på halsen men är ändå pigg), mannen vilade i soffan o jag satt i soffan o bläddrade igenom lite reklam. Sen fixade han middagen medan jag vilade o mös me barnen. Vi åt, sen hade barnen (jag o mannen satt me) film mys me gotti. Vi tittade på Rudolf med röda mulen 2 ;) Sen drog mannen iväg för o träffa Stefan o Viktor. Jag la barnen, duschade o sitter nu här :)
Ska strax kolla på Teen Mom ;) O sen Pretty women som går på tv ;)

I morrn är det 1a advent. ÄNTLIGEN!! :D Vi ska, enligt tradition, göra pepparkakshus me barnen. O sen ska kanske jag o barnen sätta igång me ett hemligt projekt ;) Får se om jag visar el väntar till jul, vill inte avslöja nåt för eventuella läsare ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar