lördag 24 september 2016

Jag är hemma!!!

Sorry för dålig uppdatering!! Det har verkligen inte hunnits me.
I tors va det ju en låååång dag. Planering i några föreläsningar som va grymt bra!! O så ett föräldramöte där emellan. Men allt gick bra. Velade på om jag skulle va me på sista föreläsningen el inte, den som började 18.30 men då han va sååå himla bra (hade lyssnat på han tidigare på dagen oxå) så stannade jag. Vilket jag är glad för! Tankade på vägen hem oxå så va inte hemma förren vid nio. Sen packade jag o fixade lite. O mös me mannen!
På fre sen va det fix i ordning o hämtade upp två kollegor vid Willys o åkte sedan till Gävle o mötte upp resten av jobbet. Va på studiebesök (som va jätte bra!) sen lunch på nån handelsträdgård där jag köpte varsina klubbor till barnen (de va så häftiga, liksom konformade) sen vidare till ett annat studiebesök o efter det till Alborgen. Som är typ som fångarna på fortet me celler o olika rum. O mitt lag vann! :D Vi va 4 lag me 5 i varje. Det coolaste va att de hade haft ett lag me poliser där i somras, o då alltså poliser i fält, o vi hade ganska många poäng fler än dom :D Nåt o skryta me!! ;) Haha! Efter det åkte vi till Gävles finaste restaurang o åt middag. Vi fick alla Black and White, första gången jag åt det, o det va sååå gott!!! Sen fick vi en super god efterrätt som va helt lagom!!


Efter det åkte vi dit vi skulle sova. Några stannade uppe ett tag till men jag o två till som va såååå trötta gick o la oss. O tjattrade på ett tag ;) Vi sov i stugor o vårat element i vår stuga funkade inte så det va sjukt kallt. Plus hårda sängar så jag kände liksom botten. Hade jävligt ont i morse när jag vaknade om man säger så :/ Det vart en jätte god frukost, lite mer planering. Åkte o åt lunch o sen åkte vi hem. Va hemma vid halv tre. Skönt! Mamma va hemma här me barnen då Patrik o pappa åkte Eckerölinjen. Barnen vart så glada!!! Mamma stannade en timme till o jag tog mig en låååång varm dusch!! Packade upp o sen vart det myyyya me barnen. Vi gjorde hemmagjord pizza o åt till en film o tittade sen på Bollibompa. De la sig vid halv åtta, fick va uppe lite längre dels för att det va lör men oxå för att vi ville mysa lite till <3
Jag vart så glad när jag kom in i sovrummet, där på nattduksbordet stod dessa fina...

Vart så himla glad!!! De är så fina, min älskade familj <3

Nu sitter jag här o relaxar o väntar på att mannen ska komma hem. Vilket bör vara om nån timme el så. Läääängtar!!!!!
I mirrn har vi inga planer, vad jag kommer ihåg! Haha! Så tar väl dagen som den kommer :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar