torsdag 21 januari 2016

12 timmar kvar...

Om drygt 12 timmar lyfter planet. Det var försenat, fick vi veta igår morse, me nästan tre timmar. Så ist för o åka kl 21.45 blir det kl 00.25, skot drygt!!! Men vi gör det bästa av det!
Igår va en intensiv dag på jobbet. El ja, lugn på ett sätt men tillräckligt intensiv för att jag skulle få skit ont!!! 
Hämtade barnen o hem. Va sugen på o strunta i o duscha dom o ta det idag ist. Men det är tillräckligt ändå idag. Så först duschade Tim, sen Ida för hon ville bada en stund oxå. Efter det skulle jag laga mat men det visade sig att kasslern va gammal!!! :((( Inte kul o upptäcka det en halvtimme innan vi skulle äta.... Så barnen fick ist Pan pizza o massa grönsaker :P Patrik åkte o köpte mat till oss när han kom hem. Jag tog en prociutto pizza från Pizza Hut o han hamburgare. Han precis få i oss det innan barnen skulle i säng. Då jag hade så ont o mådde så dåligt la jag mig på soffan när de hade lagt sig o slocknade... Kände att jag egentligen hade massor o göra men orkade verkligen inte!! Vi fick hem vår projektor o projektorduk i mån som vi hade beställt, så Patrik fixade upp den.... Nu har vi verkligen bio här hemma me en bio duk på 109 tum o värsting biohemmasystem! Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte älskade det!!! Inte snyggt rent inredningsmässigt precis ;) Men jäkligt coolt o titta på film så :D
Bilder kommer när vi kommit hem o allt är klart! 
Jag vaknade till o gjorde sedan ett ryck o packade o fixade i flera timmar! Slog in paket till Tim som han ska få på sön när han fyller år, packade en ryggsäck me skridskor o hjälm till Ida som hon skulle ha idag. Mm mm. Mycket vart gjort inget va skönt! La mig sent o har haft svårt o sova.... 
I morse va det en glad Ida som jag lämnade som skulle till ishallen o åka skridskor....

<3

Åkte sedan till sjukgymn där jag hade flera låsningar som fixades till. Så skönt att det är gjort!! Handlade lite, hem o packade lite till. Har precis ätit såååå god lunch!!!!

Älskade denna soppa!! Sjukt god!!!

Nu har jag lagt mig på soffan. Är sååå trött!!! Tänker sova en liten stund nu. Passa på innan barnen ska hämtas för sen blir det ingen vila ;)

Ofattbart att vi i morrn är här, i värmen. Ska bli så jävla skönt!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar