onsdag 31 oktober 2012

Blev fel...

Tidigare inlägg bytte av nån anledning plats me varandra :/

Kvällsmys me syster!

Amanda kom hit vid sex tiden. När barnen somnat käkade vi ihop. Gjorde mumsig sallad o snacka hur mycket som helst!! :) hihi!
Nu myser vi till Greys!

I did it!!! :)

Vid tio tiden tog jag me barnen o gick upp på Gränby. Har haft lite smått ångest över att göra det själv... Det är inte det lättaste när man har en 1.5 åring som inte vill sitta i vagnen o vill ränna överallt! De satt snällt i vagnen på vägen upp, el ja, Tim sov ;) när vi nästan va framme stötte vi på får! Så vi matade o klappade dem lite!
Väl inne på centrat va det bara till o klä av dom alla ytterkläder. Det va kallt o halt ute :S
Knata runt o hittade massor av kläder på Kapphal, de hade oxå ta 3 betala för två ;) köpte 9 grejor där!
Sen gick vi till Fågelsången o käkade :) tog mig en philadelphia o avokado macka o en caffe latte ;) barnen va sååå duktiga! O Tim satt o skratta o tjöt o va på kanon humör :D Ida va duktig o åt helt själv! Även om det vart väldigt kladdigt :P men bara o torka av!
Efter det gick vi till Åhléns där jag köpte mössa o vantar till Tim!
Vid ett tiden klädda jag på dom allt igen o vi knatade hemåt :) båda barnen somnade. Tim har precis vaknar o Ida sover än. Snart dax o väcka henne ;)
Måste säga att det gick över förväntan! Visst, vart lite rännande efter Ida o så, men så är det ju :) är nöjd med dagen!
Skönt att få komma iväg lite!

Ni ser Tims monster min på en av bilderna :P haha!

Här kommer bilden på kläderna...

Lite halv kass bild men...
Vart iaf: 3 långärmade tröjor, 2 tights, 1 klänning (sååå fin!!) 1 mössa o 1 halskrage till Ida! :)
Till Tim vart det: 1 mössa, 1 par vantar o 1 halskrage! :) han har rätt gott om kläder så ;)
Nu fattas det "bara" ett par vinterkängor till Ida! ;)

Tog en närmare bild på trycket på den fina klänningen :)

tisdag 30 oktober 2012

Myskväll såklart!

Med chokladmousse, cola zero o en film! ;)

När det är dåligt väder...

gäller det att kunna hitta på roliga saker att göra inne oxå! För nån/ett par timmar ute räcker faktiskt när regnet öser ner ;)

Jag gjorde en trolldeg till Ida i morse. Gissa om hon tyckte det va kul??!! Hon satt riktigt länge me den nu på em. Fattade direkt hur man kavla o även tryckte ut figurer efter pappsen visar en gång :) så nu har vi ytterligare en sak vi kan pyssla med inne! Toppen!! :D

Sen hjälpte hon till o mata lillebrorsan. Vilket de båda tycker är hur kul som helst!! :D

Mina älskade små hjärtan! <3 <3

Mumsig middag dagen till ära!

Kändes som fredag när vi satt o åt detta :P Vitlöksmarinerad fläskfilé med grönsaker o potatis i ugn o självklart vitlökssås till det ;) Sååå gott!!!

För två år sedan...

hade vi nu varit gifta i några timmar!!
30/10-2010. Exakt den dagen firade vi 10 år!!
Det va en helt fantastisk, perfekt dag!! Blir sååå lycklig när jag tänker på den! :D kunde inte haft en bättre dag!!
Allt klaffade o det va uuuunderbar mat o en gudomlig bröllopstårta!!

Vill du se bilder så hojta till nästa gång du kommer, har ett helt album som jag mer än gärna visar!! ;)

<3 Lyckliga vi!! O med en liten Ida i min mage!! <3

........

Idag är en sån där dag då jag inte ens vill berätta hur dagen varit... Bläää :(

Kommer iaf lite bilder...

måndag 29 oktober 2012

Bild bevis från kvälls promenaden! ;)

Lunch intagen!

Nutrilett bar: Dark choklat (sååå god!) vitamin dryck.
Fika: fruktsallad o keso o kaffe! :)

Ska jag ner 15 kg till nästa sommar gäller det att ligga i!! ;)

Jag fortsätter, jag försöker, jag kämpar!!

Igår kväll vart jag lite små hungrig. Åt lite mindre till middag o så hade jag ju varit ute o gått! Men ist för att ta mackor fick det bli fruktsallad med keso! Det är sååå gott!!! :)
Jag kämpar på så mycket jag kan... Men det är INTE lätt!! Alltid när jag bestämt mig för o äta nyttigt o så, då är jag hungrig heeela tiden!!! Men det är omställningen... Brukar ta ca två veckor att vänja om sig... Förhoppningsvis lär jag mig av mina misstag o tänker på det nästa gång jag är på väg o trilla dit!!
Det gäller att planera i tid va man tänker äta o va förberedd o ha med sig frukt o så. O dricka mycket vatten! Vilket jag är värdelös på!! :S

Får se va vi hittar på idag... Funderade på gränby, men är inget roligt promenad väder :( skulle ju behöva ut en sväng men känner mig inte spec sugen... Blåser ju storm!!

Får nog bli en mysig hemma dag :)

söndag 28 oktober 2012

Vilken dag!!

Den här dagen har känts låååång!! Har gått i ett!! Det började förvisso med sovmorgon för hela familjen, typ :) Sen började jag städa o Patrik tvätta i tvättstugan, med hjälp av Ida ;)
Det höll vi på med typ hela dagen. efter lunch drog Patrik o Ida till Stefan. Tim sov en stund. Sen sorterade o fotade vi MASSA med barnkläder! Tog huuur lång tid som helst!! Men skönt att det är gjort! Sen gick jag o Tim o hämtade all tvätt! Patrik o Ida kom hem, vi lagade mat, åt, Patrik duschade barnen, jag vek tvätten, Patrik tog hand om disken, o jag la barnen. Phu!!
Sen drog jag ut på en promenad o gick på vägen hem förbi Willys o handlade två ap tunga kassar med allt möjligt! ;)

Nu har jag precis skrivit lite i barnens böcker :)

Funderar på o ta mig lite fruktsallad innan jag hoppar i säng!!

Skrytsam...

Men risk för att verka skrytig (vilket jag isf kan ta!) så sov barnen ovanligt länge idag! Tim vaknade 7.40 o Ida 8.10, nya tiden dårå... ;) iof vaknade de båda två en timme innan men Ida kom in till oss o somnade om o Tim gav jag bara nappen o gick så somnade han me om :)
Är mer orolig för att de kommer va trötta super tidigt i kväll o så kanske de ist vaknar tiiiidigt i morrn :S aja, bara vänta o se! ;)
Idag står tvätt o städning på schemat! Ev en tur upp på gränby o köpa varmare mössor, vinterkängor till Ida o tjockare vantar till Tim! Får se vad kl blir o vad vi orkar ;)

Trevlig söndag önskar jag Dig! :)

lördag 27 oktober 2012

Farfar 70 år!!

Idag efter lunch drog vi ut till Kilen där mamma o pappa hade ordnat en överrasknings middag för farfar som fyller år i veckan! :)
Super god mat!! Förrätt: Tzatziki med kräftstjärtar på rostbröd. Huvudrätt: Thaigryta med fläskfilé, grönsaker o sååå god lime sås!! Stark men god!! :) O till det hasselbackspotatis!! (BRA jobbat farsan!!) o så en jätte god sallad!

Fikat vart kaffe o prinsesstårta! Mums!!

Älskar att kunna ha med barnen på sånna middagar, det är lungt, städat o trevligt. Blir lagom sent o barnen har ju hur kul som helst!! :D O vi med :)

Jag kom i håg att ta kort på förrätten, o några av de som va där... Men sen glömdes det bort.. Men det börjar arta sig ;)

Farmor o farfar!
 

Tim leker med djuren :)
 

Min älskade man!! <3
 

 
 
 
Rit tajm!
 

Ida väntar på lite gott från mormor o morfar som jobbar på i köket!
 

Det goda va gurka! Ida älskar gurka! :)
 

Sitter med sin gotti skål i soffan! (härligt att gurka duger mer än väl, tom hon som valde det!)
 
 
Den goda förrätten!
 

En glad pojke :)
 

Myser i mosters knä <3 (fast blixten va nog lite jobbig...)
 

En är glad o me iaf ;) Söta syster!!
 

Snygga syskon..... ;) (ja o brorsan if det inte syntes, haha)
 

Paket öppning!
 

Mina älskade pojkar <3 Tim myser med pyjamasen på!
(de sitter o tittar i en spegel, o det va här han vinkade första gången!!)
 
 
Nu ska ja läsa lite bloggar, sen är det dax o sova så man orkar upp i morrn bitti då barnen lär vakna en timme tidigare än vanligt pga tidsomställningen ;)
 
Så säger redan nu: Godnatt o sov gott!!!!!!!!! :)
 
 

Hemma från kalaset...

Barnen sover. Satte på dom pyjamas o gav dom välling innan vi åkte. Tim somnade i min famn när han åt vällingen, söööt! <3 älskar när de somnar i famnen :) Ida somnade i bilen <3 va bara o bära in dom o lägga dom i deras sängar så fortsatte de o sova :)

De har båda lekt på i kväll. O Tim har börjat att vinka!! :) liten blir stor...

Nu ska jag gotta mig lite o mysa i soffan. Mannen ska spela...

Full fart...

Barnen sover lunchvilan vääääldigt tidigt! Men de va sååå trötta!! Jag har precis duschat, ingen idé att klä på mig middagskläderna förren vi ska åka ;)

Äter en nutrilett bar, en banan o dricker vatten :) pga födelsedags middagen idag (för farfar som fyller 70 år) så kommer jag ha min gottar dag! Men behöver ju inte överdriva för det!

Nu pustar jag ut i soffan en stund innan det är dax o packa ner lite saker o sminka mig ;)

Ha en bra lördag alla där ute! :)

Tidig morgon, men...

Jag gick upp strax efter sju med Tim o satte oss o mös i soffan 20 min innan Ida o pappan oxå kom upp :)
Har precis ätit frukost me dom o har nu krupit ner i sängen igen :P
Har ont i nacke o huvudet. Så trots att jag la mig tidigt igår o har sovit många timmar, tänker jag använda min sovmorgon till att ligga i sängen o vila till iaf runt nio :)

fredag 26 oktober 2012

Nu kastar jag in handduken för i kväll..

Trots min sovmorgon i morrn o att jag då kan va uppe länge, går jag o lägger mig tidigare än annars... Ingen idé att plåga sig uppe bara för att!!

Slänger me ngr bilder på Tims gosiga fossingar!! :)

Jag lever...

men knappt min mob :S hela displayen är krossad nu o ibland lossnar även lite glas splitter... Så nu är det dax att lämna in den... Dyrt, men som tur va försäkrad, skönt att få det gjort!!
Är så sjukt trött så just nu ligger jag i soffan o vilar lite o försöker hämta nya krafter ;) Vi har haft det kanon hos Sara! :) Men uppdatering får komma sen... Orkar verkligen inte nu!

Trevlig fre kväll på er!! Lovely fredag!! :D

onsdag 24 oktober 2012

Ok, här kommer det...

För femhundraelfte gången, ska jag nu FÖRSÖKA gå ner i vikt. El SKA kanske jag ska säga... Förstår om ni börjar bli less på tjatet... Tom jag bllir det emellanåt...
Kanske är fel tillfälle o börja nu med tanke på hur jag mår... Men är less på o ligga sömnlös på nätterna o grubbla o va arg på mig själv.... Somnade efter kl två i natt...

Min tanke är inte att gå ut sten hårt. Inte ha ett måste att skriva ner vad jag äter. MEN jag ska tänka på vad jag äter, äta nyttigt!!! O liiiite gotti, NÅN gång i veckan, inte typ varje dag...

Sen ska jag antingen köra en PW på kvällen el cykla på träningscykeln! Köra plankan o benlyft!
Detta tills jag köpt mitt träningskort! ;)

Nästa sommar, då jäklar!!!! Beach 2013, here I come!!!

52 kg är målet!!!!!

Orkar inte gå o må såååå fruktansvärt dåligt över hur jag ser ut. Less på ursäkter som andra ger mig: - Du har ju fått två barn så tätt. Helt slut på kvällen.
Visst detta stämmer. Men det kan va SVÅRARE, inte OMÖJLIGT att gå ner i vikt för det. Kämpa, kämpa, kämpa!!!! ;)

Följ mig, stötta mig, peppa mig!! Det kommer INTE va lätt! O tro mig, jag kommer falla, men då SKA jag resa mig igen!!!

I kväll åkte Patrik iväg vid halv sju för o hämta sin mamma på Arlanda. Jag la barnen vid tio i sju, de va såååå trötta. Somnade direkt när vällingen va uppdrucken :)
Jag röjde undan från middagen i köket. Sen satte jag mig o cykla i 20 min, duschade o kröp upp i soffan med min sena middag ;) Åt suuuuper lite när vi alla åt eftersom jag skulle cykla sen. Helt otroligt nog va jag klar me allt innan kl åtta :) så jag mös upp i soffan med Nutrilett, avokado, banan o vatten :) lagom till älskligen kom hem!

Nu ska jag fortsätta o titta på Greys Anatomy :)

Förresten! Vet inte hur mycket bloggande de blir nu tors o fre. Ska hem till Sara o hennes familj o sova där med barnen. Ska bli kul! :)
Annars kommer uppdateringen i helgen ;)





Våran eftermiddag...

Trodde barnen skulle tvärslockna vid kl 13 idag när Nathalie o Isabelle, de va såå trötta!! Men Ida ville mysa i soffan o Tim bara lekte i sängen...
Så strax innan halv två tog jag barnen, klädde på dom, la dom i vagnen o traskade iväg! Gick först till Willys o handlade lite, där inne somnade äntligen Tim! Sen gick vi en längre väg på vägen hem för att få mer luft, Tim fick vila lite längre o jag fick röra på mig ;)
Gick bl.a. förbi o kikade på lghtn som mamma, pappa o syrran ska flytta till ;)
På vägen hem stannade vi vid en lekplats, då vaknade Tim efter att ha sovit ca 20 min bara.. :S
Vi lekte på, Ida hade super kul! Även Tim! Han fick sitta i hennes knä o åka rutschkana, de båda skrattade o tyckte det va jätte kul!! Gullungar!! <3
Precis när vi skulle gå hem snubblade Ida o slog i läppen så hon blödde jätte mycket.. :( typiskt... Stackarn!! Så bu har hon en liten fläskläpp....

Det vart en sen lunch. O sen lagade mannen middag, barnen är duschade o snart är det läggdax!! :)
Mannen ska strax åka o hämta sin mamma på Arlanda... Jag har lite funderingar på va ja ska göra när barnen somnat... Men vi får se ;)