måndag 13 februari 2017

Some shopping....

Idag passade jag på o klicka hem ett par saker till mig....

Bilden vart så suddig, gick inte o få den bättre än så här... Valde mellan massor av snygga ryggsäckar. Jag försöker använda det för min rygg skull. O vill gärna ha en fin oxå! :)


O en sjal... Jag har en som jag haft i många år, som jag verkligen älskar! Men tyckte det va på tiden o köpa en så jag har o kunna variera me ;)

Det slutar ju typ alltid med att jag köper grejor till barnen. Som igår när jag va upp på Gränby. Då kom jag hem me varsin mössa åt barnen....

En Musse mössa till Tim. En tunn. Han har slarvat bort sin tunna....


O denna fina till Ida... syns kanske inte så bra på bilden men det är glitter trådar i den oxå! Super fin!

Köpte oxå två pyjamaser till Ida. En långärmad me byxor (Frost) o ett långt nattlinne me My little pony! Hon ska få dom på ons när hon fyller år! :)

Idag efter middagen dammsög o skurade Patrik alla rum förutom barnens rum. El ja han skurade lite där. Jag hade tänkt göra allt detta i morrn men va skönt o slippa göra ALLT! I morrn ska jag damma o sen blir det till o röja upp o städa ordentligt i barnens rum. 

Nu ska jag o mannen kolla på Transformers 2. Dock har jag börjat få jätte ont i magen så är lite orolig att det är min tur nu :/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar