torsdag 23 februari 2017

Dålig uppdatering

Märker att jag blivit lite sämre på o uppdatera. Egentligen är det bra. Jag är inte lika stressad o pressad att skriva. Ibland orkar jag bara inte o då gör jag det inte. Dock kanske det blir lite längre när jag väl uppdaterar, ibland kanske lite väl långt :P O ibland glömmer jag hälften av det jag ska skriva! Haha!
Men vi gör ett försök nu då ;) I tis så började dagen me utvecklingssamtal kl 7.30 me Idas fröken. Ida va me en stund i början o sen va det bara jag o Pernilla. Det gick jätte bra! Vi skrev ihop brevet som ska vidare till skolan sen :) sen till jobbet. Det va det riktigt skönt o få åka hem sen direkt efter jobbet o hämtning av barn. Det är så mkt annars hela tiden, o så är det ju gympa på tisdagar men då det ju är lov så va det ingen. Skönt :P Tråkigt bara då barnen missade förra veckan oxå :/ Men men! 
Igår va vi ju lediga. Jag hade tre olika tider o passa först men det vart bara en tillslut. Flyttade provtagningen på reumatologen till ons nästa vecka. Vaknade ju till snöstorm o kände mig inte alls pigg. Hemsk huvudvärk :(( När jag skulle läsa vart texten suddig o jag såg dubbelt :/

Syns på mina röda glansiga ögon att jag inte mådde bra....

Så fm spenderades me o tvätta, plocka o fixa här hemma. Försökte ta det lite lugnt oxå... Vid tolv tiden åkte jag me barnen till mamma, hon mötte upp oss ute me Anna så som va ute ett tag. Jag åkte till banken o mötte upp Patrik. Vi skulle ha möte för o lägga upp våra lån o så. O det gick bara bra! :) Svängde förbi Willys på vägen hem o där va det bokrea. Så kom hem me varsin bok till barnen. En Tingeling till Ida o Flygplan till Tim :) Jag hämtade upp dom hos mamma o barnen kom ut till bilen. Brukar annars gå in o passa på o prata lite me mamma, men mådde ju inge bra så ville hem. Väl hemma vart det smörgås o varm choklad till mellis. O sen lite mys, läste dom nya böckerna o sö lite fix innan middagen. Jag hade förberett o skalat potatisen på fm vilket va skönt. O till det vart det torskfileér me en sås me kryddor som jag improviserade ihop, vart riktigt gott! 

Min prins <3 Me sin nya bok! :)

Jag vart tvungen o vila en stund för o försöka mota huvudvärken som inte ville ge med sig....

Men inte hjälpte det....

Efter middagen gick jag o hämtade Anna, mamma o pappa ville ha hjälp me henne då dom inte va hemma så hon fick komma hit. Hon vart så glad sååå! :) Sen gick jag till Martinas mamma som bor här bredvid o hämtade flyttkartonger som vi fick. 11 st. Hon hade ngr till om vi behövde. Så snällt! Vi ska ju bara bära över det mesta men lite är skönt o börja få ner redan nu....
När barnen hade lagt sig tittade jag o mannen på ett par avsnitt av Flash, sen la jag mig. 
Idag hade vi ute dag på jobbet. Gick till ett ställe som vi kallar dammen. Där vi grillade korv (inte jag dårå :P ) o lekte i flera timmar! Till en början gick det bra o solen värmde :) Men sen mulnade det på o blåste som sjutton!! Jag började frysa o det vet jag ju hur det slutar... Efter ytterligare ett tag ute gick vi tillbaka. Oj så slut jag va då! Jobbade ändå på till jag slutade kl 16. Hämtade barnen o så hem. Gjorde middag (som tur va bara va o in i ugnen me så skötte det sig självt) så jag passade på o ta mig en vaaarm dusch!! Sen åt vi, o vid kvart index kraschade jag i soffan. Mannen åkte o handlade o barnen lekte o mös lite me mig <3 Jag har nu borstat tänderna o förflyttat mig till sängen. Jag har så sjuuukt ont i ryggen, nacke o huvud!!! Det är sådär så jag knappt ser texten... O så pass att det gör ont i ansiktet o käken me o jag har svårt o tugga :(( Länge sedan jag mådde så här dåligt... Så nu har jag tagit värktabletter o hoppas det o en natts sömn ska hjälpa så jag klarar av o jobba i morrn... Barnen ska få va me mig på jobbet :D Dom är så glada för det!!! Vi har max 9 barn på hela förskolan, troligtvis blir det färre. O så typ 6 pedagoger, så det går ingen nöd på oss ;) O då kunde dom få följa me. Jag jobbar 8-13.30 ist för till 14.30. Måste till banken o skriva på lite papper! Sen blir det en lugn fredag här hemma. På lör ska vi göra nåt SJUKT roligt me barnen!! :D Hoppas verkligen jag mår bättre då för detta har vi alla sett så fram emot!!!
Nej, nu orkar jag inte skriva mer. Godnatt på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar