fredag 10 februari 2017

Freeeedag!!!

En halvtimme till lör dårå :P
Så skumt. På mitt förra inlägg som jag skrev igår (tors) står det ons?! Mysko!! Aja, hoppas ni fattade det röriga inlägget! Haha! 
Idag då.... Vart en tidig morgon, kom i tid till jobbet ;) Fem min innan samtalet jag skulle ha. Det gick bra. Jobbade, hämtade barnen. Dom va trötta, jag likaså... Vi åkte hem o jag började me middagen. Den tog typ två timmar! Haha! Men hjälpte barnen emellanåt men så började Ida leka me sina barbies o Tim satt på köksbänken o höll mig sällis o pratade massor. Va så himla mysigt!!! <3 Sen kom mannen hem o vi hade en mysig fredags middag :) 
Sen hände nåt betydligt tråkigare :(( Jag åt på EN sötlakrits, mjuk, när jag plötsligt hör hur det knastrar i munnen. Tar ut en bit ur munnen o funderar, o en bit till. FAN!!! Det är en bit av en tand!!!! :O Jag har aldrig haft problem me mina tänder. Dom har varit så fina o bra. Men nu!! Gah!!!! Det är tanden näst längst bak, o den längst bak (bredvid den) har liksom vridit sig o ligger diagonalt över käken, troligtvis pga att en visdomstand är på g. Det är liksom en bit av ett hörn som lossnat. O jag har en känsla av att detta kommer bli ett större projekt än att "bara" fylla upp o laga (pga de andra tänderna). Jag får ångest!! Hatar o få till tandläkaren. Så tårarna rinner titt som tätt för jag är RÄDD!! Vill verkligen inte!!!

Ett satyg. Ett nödvändigt ont me tänder.... åh!!!!!!! :(((((

I morrn ska barnen till deras farmor o sova. Jag o mannen ska kolla på kök på Ikea, igen. O sen hem o svira om o fixa oss för o dra ner på stan o käka o sen se Takida o Stiftelsen i svandammshallarn. Ska bli så himla kul o göra nåt ihop bara vi två!! :) Hoppas tanden inte bråkar bara :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar