torsdag 27 oktober 2016

Torsdag

Jahapp! Har väl egentligen inte så mkt o skriva... Tim kom in även i natt. Jag drömde en mardröm om nå läskigt så när han väckte mig trodde jag det va ett svart (såg ju inget då det va så mörkt) monster/vätt/goblin el nåt sånt. Hahaha! Så jag vaknade upp i ett illvrål o skrämde slag på både mig sj, Patrik o Tim! Allas våra hjärtan rusade i 200 o både jag o Tim skakade! O han stackarn bröt ihop. Försår honom! Men det gick över när han la sig bredvid mig o vi höll om varandra <3 Men som vi alla skrattade åt det hela idag! Hahaha! 
Jobbade över lite idag när jag ändå kunde då mannen ju va hemma med barnen. När jag kom hem åkte mannen iväg en sväng o jag mös lite me kidsen. Tim hade varit lite piggare på dan idag men som igår så vart han hängigare igen på em... Fixade middag, åt o sen åkte jag o Ida på ridningen. Näst sista gången :( Idag fick hon rida Berra :) O fick rida först. Det gillade hon!! :) Borstade hästen rätt länge efteråt då han va så lerig...

<3

När vi kom hem duschade vi. Tim hade redan somnat när Ida la sig. Jag o mannen har tittat på en av de serier vi följer :) Men nu ska jag snart sova! Vet inte hur det blir med träningen i morrn... Skulle verkligen vilja o behöva! Men har ju barnen hemma, dels är förskolan stängd men sen är ju Tim dålig oxå... Vill inte be mamma o pappa om hjälp igen. O så är det så tidigt... Men kan hända att dom kan få va me Patrik på hans jobb. Vi får helt enkelt se! 
Nu blir det nog sova iaf! :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar