söndag 16 oktober 2016

Kalas!!

Idag åt barnen o jag en seeen frukost. Kl va nästan halv elva!! :O Haha! De vaknade iof redan 7.15 men de tittade först på tv o sedan lekte så bra. Det vart sedan till o duscha dom o svira om till fest kläder!! :)

Min fina <3 Både klänningen o skorna är från bytardagen. Så sjukt fint!!!! 

Hon kan posa hon :)

Tim va inte upplagd för kort. Men han körde på ett par fina jeans o skjorta (oxå från bytardagen, haha) så fin så <3 
Barnen åt lite lunch men då det vart så sen frulle fick de bara i sig ett par plättar (vart kvar från gårdagens middag) jag åt en kvarg. Fixade mig i ordning o sen åkte vi. Mötte upp Patrik på parkeringen utanför syster. Hon vart glad över presenterna :) O oj så mkt hon hade bakat!!!!!

Så gott!!!!!!

Jag har dock kommit in i en period (som jag för då o då) då jag inte kan äta så mkt sött, socker, så åt endast tre... Hade velat smaka på mer men det gick bara inte!!! Men sjukt gott va det iaf!!! Tack bästaste syster!!! <3 O Adrian såklart ;) 

Ni är så fina!!! <3

Åkte förbi Willys på vägen hem o handlade hamburgerbröd. Kom hem strax efter halv fem o då lagade jag middag o Patrik fick ta sig en välbehövlig dusch efter fiske helgen ;) Jag har även svårt att äta, så fick i mig en halv burgare... Iof äter jag ist lite oftare, men mindre dårå. Vart såklart lite hungrig nu i kväll så då fick det bli en banan, satsumas o en kopp te :) 
Tim somnade riktigt snabbt i kväll. Stackarn är inte pigg :( Inge feber men snorig o låter allt hesare o hesare... Ida är iaf pigg än så länge o somnade inte förren närmare nio... Hon har så svårt o somna på kvällen...
Vet inte om jag skrivit det men jag är halvtidssjukskriven nu tills 30/11 (försäkringskassan kommer ju dock ställa till me ett jäkla liv!! Suck för dom..) så jag kommer va sjukskriven måndagar o fredagar. Nu va det väl på ett sätt tur denna vecka då Tim måste va hemma i morrn. Han har inte ork o va på förskolan. Så han, o Ida, får va hemma me mig i morrn. Mamma el pappa är snäll o passar barnen så jag kan åka på rehab träningen ändå. Tur! 
Ska försöka skriva ett inlägg lite om förra veckan. Me läkarbesöket mm. Får se om det finns tid till det i morrn. Nu ska jag sova!!! Grymt trött då jag sov som en kratta i natt... Tim kom upp innan jag ens hade hunnit lägga mig så hade han snarkandes (pga förkylningen) bredvid mig hela natten. Får se hur denna natt blir! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar