söndag 31 juli 2016

Ett bra mitt avslut!

Heeelt slut på sem är det ju inte. En vecka är trots allt en vecka. Som jag o barnen får mysa, busa o bara va! Tillsammans!!! :) Jag har en liten "to do list" på vad vi kan göra! Blir det riktigt varmt o skönt blir det såklart bad! Listan är till för dagar vi inte vet vad vi ska göra men ändå vill göra NÅT! En hel vecka bara här hemma kan bli lite små trist, iaf för mig ;) Men jag låter barnen få bestämma såklart! Får se vad vi orkar o har lust med helt enkelt! Jag börjar jobba nästa vecka. Men barnen får ytterligare nästan en hel vecka ledigt (än så länge mån, tis o ons) så får vi se om de får gå tors o fre bara. En mjukstart helt enkelt :) Tänk att de fått ihop SJU veckors sommarlov då. O det fast både jag o Patrik jobbar, det gäller o planera rätt! ;) Nästa år blir det inte sju veckor. Men sex hoppas jag på. Nu fick ju Patrik så himla tidig sem att vi bara fick tre veckor tillsammans. Vi vill ha fyra. Det är helt klart sååå värt det!! Vi har som tur va både farmor o mormor o morfar som kan hjälpa till några dagar :) Men nu ska vi inte tänka på det. Vi har ju en jul o en Sälen resa o se fram emot först oxå :)

Denna dag då. Ja, då det inte alls kändes som badväder (kändes som höst ute!! :O el iaf september. Blåste kallt o gula löv föll till marken :( ) så åkte vi till skokloster där det va tornéspel mm. Vi har inte varit där på måååånga år (sen innan vi fick barn) så det kändes kul! Det va dock betydligt mindre än det va då. Mycket mindre! O mindre me folk... Trist då det ju är så himla kul!! Men vi va jätte nöjda med det som va!!

De fick prova en riddarutrustning för barn som vägde allt som allt 17 kg (alltså som Tim ;) ) det vart lite för tungt för honom o ha allt på på en gång så han körde på utrustningen först o sen hjälmen :) Ida fick på sig allt! Plus ett riktigt svärd! Jätte häftigt!!!

Ponny ridning! De fick först rida ett vanligt varv o sen ett varv med en lans o träffa en sköld! :)
O så skjuta pil. Ida träffade me alla sina tre! :)

Vi gick runt o tittade på allt som såldes, lite coolt! Tim ville ha både svärd, pilbåge o hjälm ;) Vi käkade lunch, riddartallrik! Tittade oxå på när några sköt me svartkrut (me gamla gevär) jisses vad det lät!! Haha!

Ida fick ansiktsmålning :) O Tim me ett riktigt litet svärd, som han ville ha såklart ;) Men icke! ;)

Sen åkte vi hem, tittade inte på tornéspelet då Patrik skulle skjutsa sin mamma till Arlanda... Annars hade vi kollat. Men om fyra veckor får vi se det som tur va! :)
När vi kom hem köpte vi me oss milkshakes o satte oss på uteplatsen o mös. Sen åkte Patrik o skjutsade sin mamma. Jag fixade middag, me Idas hjälp :) Försökte få i säng barnen hyfsat tidigt idag. Vid halv åtta. Men det tog ändå låååång tid för dom o somna :/ Men är ju ett tag kvar innan dygnet behöver ställas tillbaka helt :)
Jag o mannen har kikat på en film, o tittar nu på en annan. El ja, han tittar o jag håller sällis :P Ska nog snart gå o knoppa! Har dock sååå mkt i huvudet så har sovit kasst de senaste nätterna, svårt o tro att denna blir annorlunda.. :(

Men men! Life gos on.... ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar