fredag 1 juli 2016

När barnen är borta...

Shoppar mamman kläder till dom :P 
Åh, hittade alldeles för mkt fint på Lindex. Slutade me att jag fick ringa Patrik om smak råd! Haha! Men slutade me att jag fick MAX köpa ett plagg var. Gah!!! Hur svårt som helst ju!! Men vart dessa iaf...

En skjorta till Tim... Så himla fin, o skön!!


Baksidan, har en luva som en fin detalj :)


O en klämning till Ida, sååå himla fin!! :)

Jag köpte även en sommar present till dom båda. En sån där grej man håller i me kardborre på (man är två o har en varsin) o så kastar man en boll mellan varandra o så ska man ta emot den så den fastnar i kardborren (om ni fattar vad jag menar! Haha) Ni lär se kort på det i sommar :) 
Jag åkte alltså upp på Gränby i em. Jag cyklade o mötte upp jobbet vid ishallen strax efter kl 10. Vi gick till regnbågsparken o lekte där o åt lunch. Hade sån tur me vädret då det va himla skönt! Jag cyklade sedan o handlade glass till alla barnen. Precis när vi åt började det små dugga. Men vi slapp regnet! De åkte tillbaka till smulan vid tjugo över ett o jag cyklade hem. Va hemma en stund innan jag cyklade till mamma o pappa för o låna pappas bil. Jag har så ont o hade cyklat så mkt så fick bli bilen. Sen vet ni ju vad jag handlade på Gränby ;) 
Va oxå upp till food courten o köpte me sushi hem. Lämnade bilen, cyklade hem o åt...

Nom nom :P

Jag började frysa så när jag åt o regnet började ösa ner ute. Skulle ta mig en varm dusch men fick ingen värme :O Så fick duscha halv kallt, brrrr!!!
På med myskläder o ner i soffan. Nu har solen kommit fram. Men tror jag kör på nån feeling good film sen. Antingen Grease el Mamma Mia ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar