torsdag 25 juli 2013

Lite kvalitets tid!

När vi började närma oss semestern o vi började o planerade den, aaaalldeles för sent, bestämde vi att vi (ja o Patrik) skulle ha iaf två "sova/vara själva dagar" då barnen sov borta 2 el 4 nätter. Vad vi skulle göra hade vi inte bestämt, men NÅT. Nu har det än så länge inte blivit nån gång. Vilket iof inte gör nåt. Dagarna rullar på o snart har ja bara 1 v sem kvar :( Vi va ju ut o käka i sön men då satt mamma o pappa här hemma de 2.5 timme vi va borta så ;)
Men iaf. I morrn när vi ätit frukost o gjort oss klara går vi hem till mamma o pappa o lämnar barnen o de ska sova där tills lör :) Jag o Patrik drar då till Tierp för o kolla på Dragracing SM hela dagen :D o så får vi se vad vi hittar på på kvällen, finns lite alternativ ;)
Sen får vi ha dom hemma en natt innan de på sön åker till deras farmor o sover där på tills mån. Då har vi lite skojsigheter inplanerat på sön kväll :)

O så har vi lite inplanerat för resten av veckan. Men vi ska också ta oss tid o bara va! :) Men att sitta här i denna gassande värmen är inget alternativ, är alldeles för varmt  på uteplatsen o inne vill man ju inte sitta. Säger som vissa: efter semestern behöver man semester ;) haha! Nej då, tycker faktiskt att detta är underbart! Att bara ta dagen som den kommer. Älskar`t!!!!!!!!!!!!!

Ne, ska nog ta o hoppa i säng nu ;) Natti natti!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar