tisdag 23 juli 2013

Det känns bättre...

Jag tar för tillfället en dag i taget. Försöker att inte tänka för långt fram. Jag kämpar fortfarande, för fullt. Det är så jävla tufft ibland. O helt totalt rakt igenom ärligt: Jag har förlorat mig själv. Men jag SKA kämpa för o hitta tillbaka till mig själv. Processen har redan påbörjats i mitt huvud, när jag är redo ska jag också ta tag i det, på riktigt!

Men just nu känns det helt ok. Patrik ska ju åka me Stefan o fiska ons-tors. De åker tidigt i morrn o kommer nog hem på tors em. O det känns också helt ok! Jag är inställd på det. Men framförallt så ska jag o barnen träffa Nathalie o hennes två sötnosar i morrn!! <3 Ska få se hur de bor (då de flyttat) O de bor sååå nära nu! :D Det ska bli så himla kul! Längtar som sjutton!!!

På kvällen tänker jag bara ta det lugnt o mysa ner mig i soffan o titta på en riktig snyftar film, som jag tror är riktigt bra!! (iaf enligt syrran o mamma) ;) Jag lär gråta floder :P Kanske skönt det! haha!

Får se vad vi hittar på på tors, blir kanske en lekparks runda (som vi kallar det när vi går runt till alla lekplatser här) ska njuta o ta tillvara på egentiden me barnen <3 I helgen ska de troligtvis sova hos mina föräldrar fre-sön :O men vi får se, beror lite på mina o Patriks planer ;)

Nej nu ska ja glo på Teen mom 2 o Snooki o JWOWW! Haha! Im crayzy, i know!! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar