torsdag 11 juli 2013

Förbereder!

Ligger i sängen o borde egentligen sova. Men längtar så tills på sön då vi far neråt i landet. Plus att innan dess är det sååå mkt!! Fast roliga saker ;) först är det upp tidigt i morrn då det är jobb 7.15-14. Skönt o sluta tidigt sista dagen innan semestern!! Sen upp på Gränby IGEN, för o handla till kvällen då vi ska grilla me Stefan o Towe! O lilla Ella såklart :) På lör om det är fint väder hittar vi väl på nå skoj skulle ja tro. Sen ska det även packas. ALLT ska packas. Som går dårå ;) Men ska försöka så mkt som möjligt! Takboxen är nu oxå på bilen. Tack min älskade man som åkte ut me barnen till min bror o fixade det!! Så nu får vi nog plats me allt som ska me ;) Ska syskonvagnen me är nämligen hela bagagen typ full när den är inlag :P Men vi får se hur vi gör me den!
Sen på lör kvällen blir det ev grillning me mina föräldrar :) O på sön morgon direkt efter frukosten ger vi oss av! Har nämligen en tid o passa o måste va i stugan senast 13-13.30!! O det tar nog en fyra timmar o åka me en mat paus!

Så fullt ös är det nu tills vi drar! Men skoj ska det bli! Om nu min huvudvärk håller sig borta o barnen inte skriker hela vägen ner :S

Ligger nu i sängen men har svårt att komma till ro... Borde sova men ist har jag påbörjat LISTAN. Listan där det står vad vi ska ha me oss. Ett måste!! Men jisses va lång den blir!! FLERA sidor!! Haha! Ska nog återgå till den nu så jag kan sova sen ;)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar