onsdag 12 juni 2013

"Lite" babbel om mycket o allt möjligt!

Lyckades somna den sista kvarten av min rast, vilket typ aldrig händer... Så först när ja vaknade va ja sjukt trött, men sen piggna ja på mig o körde på tills ja slutade kl 17. Åkte då direkt till Kvantum o handlade en del. Kom hem o hann mysa me mina små hjärtan i ca 40 min innan det vart läggdax för dem. De la sig lite tidigare då vi ska upp tidigt i morrn.
Efter det tränade jag lite, tog mig en dusch, åt middag o har sedan fixat lite med tvätt, disk o lite annat inför i morrn.
Ska lämna barnen på förskolan kl 7.15, till frukost. Så det blir till o gå upp halv sju, ge dom välling o klä på oss o åka. Jag jobbar 8-16.30, vi har planering. Men mamma o pappa är snälla o hämtar barnen efter de vilat så slipper de gå så länge iaf. Känns bra!

Idag har det gått lite bättre med maten. Trots att jag varit hungrig största delen av dagen har jag börjat komma in i tänket. Jag har tom 2 points kvar idag! Jag har förbett för frukosten o mellis i morrn. Det är STOR skillnad o va me i vv nu när man har två barn mot va det va för måååånga år sedan innan barnen kom. Krävs ÄNNU mer planering nu! Men jag är på väg åt rätt håll :) Har inte "tjuvvägt" mig än men känner ja mig själv rätt så gör ja nog det snart :P Men ja vet att det kan ta ett tag för kroppen o ställa om sig så ja ska försöka att inte stressa!

Sov kasst i natt me, tror det är för mkt i huvudet på mig just nu :P Ska strax lägga mig.... Natti natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar