måndag 24 juni 2013

Inte så mkt att skriva egentligen...

Vardagen rullar på. Va EXTREMT seg morgon vilket resulterade i att jag fick väcka barnen (vilket jag hatar) för att vi skulle hinna! Va bara o smörja in o klä på o gå till bilen. Kom lite sent men de hade fått frukost o ätit bra. De vart överlyckliga när mormor o morfar kom o hämtade dom kvart i två! Sötisar <3 De gick me hem till dom o där fick de bada o leka o poolen!! :D Härligt en varm dag som denna!! o jag hämtade dom strax efter halv fyra. Sen har dagen rullat på typ som vanligt här hemma. 
Min hals är lite halv kass o jag allmänt halv kass. Men det är inget vi går in på... 
Jag o Patrik började kolla på en film som verkade bra. Men då jag va så grymt trött så bestämde vi oss för o vänta me den. Slog ist på ett avsnitt av Arga snickaren o tog en kvälls fika till det :)
Men nu ligger ja i sängen o tänker för en gång skull försöka sova tidigt!!!

Planerna för våran lediga (UNDERBART) dag i morrn är o packa me oss lite frukt o besöka en lekplats typ 5 min härifrån. Det är förskolan Kastellets lekplats. Den är nedlagd o då kan man passa på o gå dit o leka! Fin o stor!! Blir säkert fler lekplatser än den vi leker på då vi går förbi ngr längs vägen ;) Det är iaf va ja planerat att vi ska göra efter frullen! Städning o sånt tråkgöra får vänta tills fre :P På em blir det nog till o leka me nya vattenbanan :)

Godnatt på er!!!

Såhär kan man ju oxå sitta i en vagn! Haha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar