måndag 30 januari 2017

Ett litet snabbt hej!

Hinner inte uppdatera om helgen men vill iaf tala om att jag inte glömt bloggen ;) Har bara varit en intensiv helg o när kvällarna kommer blir det soffan o Arrow o sen är kl alldeles för mkt! 
Barnen sov hos mina föräldrar i natt. Deras förskola va stängd idag så mamma va snäll o hade dom <3 O eftersom jag hade behövt lämna dom vid 7 i morse tyckte vi det va skönast för alla om dom sov där. Så vi lämnade dom vid kvart över sex igår kväll. O så åkte vi o köpte mat på Gränby :P Va så slut så det va antingen det el inte äta alls... Så vi åt o tittade på Arrow såklart ;)
I morse va jag trött!!! Men till jobbet kom jag ;) Jobbade 7.30-15 o sen hem. Barnen va ute så dom o mamma dök upp efter en stund :) Jag gick ut o så kastade vi lite sopor o gick sedan o bokade bastu åt mannen ;) 
Barnen ville leka en stund till ute så de va på vår uteplats medan jag vek tvätt, hängde tvätt o plocka ur diskmaskinen. När dom kom in lagade jag middag. Hemmagjord potatismos, köttbullar o hemmagjord brunsås. Mums! 
Ida o jag duschade. Mannen gick ut till bastun. Jag o barnen hade mys en kvart framför tvn (medan jag borstade o flätade Idas hår, 4 flätor skulle hon ha!) sen vart det läsning o sova för dom! Jag slog mig ner i soffan totalt slut!! En intensiv dag på jobbet så jag va lik blek när jag kom hem! :O Men nu är kl snart 23 o det är hööög tid för mig o sova!! 
I morrn är det jobb 7.30-15 igen som gäller! Barnen ska till fsk, o sen gympa efter middagen!
Nu vart detta visst inte så kort, jag kan ju inte sluta skriva! :P Haha! Men ska uppdatera er om helgen i veckan oxå! God natt!!!
Här får ni lite positiv måndags feeling (även om jag ser sååå fram emot helgerna o älskar dom!)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar