lördag 7 januari 2017

In the car, waiting...

Är i Sthlm, utanför Skansen o väntar på mamma o pappa...

Det börjar fyllas på me bilar som är här för o hämta upp folk...

Efter två felkörningar, pga gpsen tappar mottagningen i tunnlar, så kom jag på plats 10 min innan jag tänkt ändå ;)

Nu fortsätter jag skriva detta hemma då dom kom när jag höll på o skriva ;) Dom har varit på Fantom of the opera. Dom fick det av mig, brorsan o syrran när dom fyllde år :) Tanken va väl att de kanske skulle ta tåg, fast vi pratade om o ev skjutsa dom nån vända. Men dom har varit så dåliga i veckan så då erbjöd jag o först både lämna o hämta dom. Om jag hade kunnat få sällis. Annars skulle det bli så tråkigt o sitta där i flera timmar. Men nu vart det så att Amanda o Adrian skjutsade dit dom o så hämtade jag. Det blåste som sjutton när jag åkte dit. Men sen va det bra på hemvägen till Upplands Väsby typ, då började det blåsa galet mkt o det snöade, men det va mer som isbitar!! Va iaf hemma till 23.15 typ ;)

Idag annars då. Jo, vi hade en mysig familje frukost me nybakade scones. Sen mös vi ett tag innan vi började me packningen, o att plocka här o där. Vi har hållit på heeeela dan, men är fortfarande såååå mkt o göra!!! I morrn ska vi packa det sista o ut med det som går i bilen. O sen ska det städas kliniskt rent, typ, inför o kunna ha visningar. Vi kommer ha sön nästa vecka (den dag vi kommer hem) o på måndagen. Så det ska va tipp topp här hemma. Är det som är så drygt!! Vi käkade middag lite tidigare idag. O det vart tacos ;) Sen städade jag barnens rum. Men det är mkt kvar. När dom lagt sig hann vi me två avsnitt av Arrow innan jag behövde åka...

Älskar denna serie, är beroende av den!!! Haha!!!


Har ett avsnitt kvar o sen en säsong. Får se om det blir ett sista avsnitt i morrn o ett första på nya säsongen ;)

Har du inte sett detta, o gillar typ superhjältar ;) så MÅSTE du se denna!!! Du måste se sen ändå! Den innehåller allt möjligt!!

Nej, nu har ögonen slocknat flera ggr. Godnatt på er!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar