onsdag 4 januari 2017

Snö lek!!!!! :D

Vem kunde motstå o gå ut i denna underbara snö?? Inte jag (vi) iaf!! 
Tanken va ju o röja undan resten av jul prylarna o börja städa. Men tänkte att eh, klart vi MÅSTE ut!! Barn mår bra av att vara ute, mina barn ville ut o leka i all snö som kommit, o inte kunde jag säga nej till det inte! Jag ville i ärlighetens namn lika mkt jag me ;) Så efter frukosten klädde vi på oss o tog pulkorna o knatade till den stora pulka backen (underbart o ha en så nära!) Hade smsat me Martina så när vi varit där i typ 40 min så dök även hon o tjejerna upp! :D 
Oj så kul vi hade! Älskar ju o åka pulka/snowracer/stjärtlapp jag me ju! Haha! Snö fick vi både i hela ansiktet o typ innanför kläderna :P Men har man kul så har man!!

Det blåste en hel del o va kallt! Men har man bara bra o ordentliga kläder så klarar man sig länge ute!


O rör på sig oxå!


Tim gjorde en snöängel :)


"Titta mamma! Det vart ju verkligen en snöängel!!" Gullunge!! <3


Ida, Elise o Tim :)


Jag köpte nya vantar på Stadium igår. Röda o vita! Dom va varmare än dom jag hade så dom får tummen upp!

Vi va ute i drygt två timmar. Så underbart!! När vi kom hem fick barnen varm choklad o så rev de pepparkakshuset o smaskade i sig lite ;)

Tom barnen tyckte det vart lite för sött efter ett tag o ville inte ha mer :P

Sen vart det städa o röja. Nu är ALL jul borta. Känns trist nu när snön kommit. Det är ju nu man vill ha alla stjärnor o adventsstakar... Men det va tvunget o tas bort. Vi ska ju ha visning när vi är borta. Så jag höll på med det i några timmar, o packade ihop julbyn på skänken (det vart så tomt :( ) bytte ngr gardiner o röjde bort en massa annat som va där det inte skulle. Barnen lekte på för fullt medan :) Sen vart det till o duscha dom, o sen badade dom. Då fixade jag me lite tvätt. När kl va halv sex insåg jag ju att mannen fortfarande inte kommit hem, fast han hade bilen, men han va o handlade. Vi hade missförstått varandra när det gällde middagen. Men så kan det va ;) Så ist för o lägga mig på soffan, som jag tänkt då jag va heeelt slut, fick jag laga mat till kidsen. Mannen kom hem när de åt. Han skulle steka oxfilé i ugnen som tog lång tid så vi skulle öre själva lite senare (det va liksom det jag inte hade uppfattat :P ) Så han höll barnen sällis när de åt o jag tog mig en vaaarm o skön dusch!! Sen fixade jag barnen för kvällen o mös upp i soffan me tända ljus. Patrik monterade ihop barnens snowracers medan. Sen kom dom i säng i tid, o somnade innan kl åtta båda två. Skönt!! Ida sov liksom till 8.20 i morse! Haha!
Jag o mannen åt riktigt god middag till flera avsnitt av Arrow! Det går inte o sluta titta när man väl börjat följa en bra serie på Netflix liksom!! 

Jag körde som vanligt på fläskkotletter (det blir det el fläskfilé) när mannen äter oxfilé ;)

Nu har jag förberett för i morrn. Jobbar 8-13 o sen ska jag till samariterhemmet o göra ett arbetsprov pga mitt hjärta. Skulle egentligen jobbat till 16.30 då vi har planeringen men nu vart det så här.. Barnen får gå 7.30-13.30. Mannen hämtar dom då han slutar kl 13. Känns så drygt bara att de måste gå, EN dag på  drygt 4 veckor. Hade tyckt de kunnat få va lång lediga. Men jag måste jobba, o mannen me. Patriks mamma jobbar o mamma är sjuk :( Samtidigt så har de ju haft det bra. Trodde de skulle få gå mkt denna jul pga få röda dagar. Men fick ju ihop nästan 4 veckor ändå. Men det är skönt. De behöver semester dom me. O jag älskar detta! Att få va hemma o mysa, busa o bara få va, me dom finaste!! <3

Nu är det dax o sussa! Natti!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar