lördag 9 juni 2012

Så här är det!!

För två dagar sen bestämmde vi oss för att sluta med lchf! Japp, så är det. Anledningen är att jag mådde inte alls nå bra. Vi prövade i nästan 4 veckor. Under den tiden har jag kännt mig sååå trött, ont i huvudet o haft ett humör från helvetet!! Det beror troligtvis på att jag totalt uteslutit både kolhydrater o socker. JAG mår inte bra av det! Plus att jag gick ner 1.5, sen gick jag upp 0,2. Det funkar inte för mig. Jag ska ner så pass mycket så jag kan inte hålla på o fjussa med knappt ett kg i månaden. Och jag mådde sååå illa av att äta så mycket fett. Och maten i sig va för enformig o krävde för mycket tid. DOCK vet jag att lchf funkar på vissa. Så jag tycker att man i alla fall ska prova. Men för MIG funkade det inte alls. Det är ju en livsstil som det så fint kallas, o inte en diet. Och jag kan inte tänka mig att leva så resten av mitt liv.
Vad händer nu då? Ska jag inte gå ner i vikt?? JO!! Det vill jag lova att jag ska!! Jag kommer fortsätta att äta väldigt kolhydrats fattigt, o vääääldigt lite socker. Jag ska komma i gång med träning o promenader. Har förstått att om jag nu ska kunna gå ner i vikt så MÅSTE jag träna på kvällarna när barnen somnat, hur trött o osugen jag känner mig!! VET att jag kommer att må bättre sen! Och så får jag se om jag börjar med nutrilett igen.. Men NER SKA JAG!!

Vill oxå tillägga att jag har tidigare gått ner i vikt med olika metoder som gör att det är ännu svårare för kroppen att ställa om sig med lchf. Det visste jag om när jag började, men som sagt, kände att jag måste ge det ett försök! Så SNÄLLA NI hjälp, peppa o stötta mig nu!! För det kommer INTE att bli lätt! O jag försöker att inte straffa mig själv för att det inte funka...

Nu kör vi!!!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar