lördag 2 juni 2012

När du får oväntat besök...

Då får man va beredd på att d ser ut som det gör här oxå... Strax innan halv tre ringde kusinen o undra om vi va hemma (d hade varit på thuns) o barnen va hungriga! Några min senare knackade det på dörren. Jag är ju som ja är o ursäktade mig o hade mig för hur det såg ut här hemma. Jag brukar alltid se till o ha det städat o fint när det kommer gäster, extra fint skulle jag vilja påstå. Att det är leksaker o så lite varstans på golvet är en helt annan sak, det bor ju faktiskt barn här som får leka! DOCK såg det inte ens ut som det brukar, liiite halv stökigt, utan det va jätte stökigt!! Hua!! Hade verkligen inte orkat göra NÅT idag... Har ju mått skit d senaste dagarna... Men men, det va iaf jätte trevligt :) (de tyckte inte alls de va så stökigt, sa d iaf :P) o twinsen är så söta såå!

Nu hoppas jag att mitt humör kan bli bättre! Om bara den där förbannade skiten kunde komma så det kan få gå över snart oxå!! (ska dock va flera dagar kvar... Suck!!) utsäkta för kanske onödig information men måste förklara så ni förstår mitt inte allt för glada humör ;)
O i morrn ska vi in till stan på lite roligheter :) hoppas det blir bra! Ska bli skönt att komma iväg en stund. Ska bl.a. Införskaffa systerysters student present ;) hihi!!

Nu är kl ALLDELES för mycket!!
Godnatt på er!!!!!!! <3

Några bilder på kusin barnen:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar