måndag 25 juni 2012

Maaaat!!!

Det är vad som det nu finns massor av här hemma!! :) började med att åka till Nordea för att sätta in pengarna Tim fick i dop present på hans konto. Vi har ett sånt där växa konto där vi spar 150 kr i mån i var till barnen. Sen sätter vi in sånt de får i dop, födelsedag o julklapp o sånt. Fördelen med det här kontot är att det kan aldrig bli mindre än det man sparat. Men meeer :D o det går inte för oss att ta ut pengarna hur som. Kände mig stolt när jag SATTE IN pengar då typ alla där tog ut. En pappa tog ut alla sina barns pengar :S aja, vi är iaf duktiga! :)
Efter det åkte ja upp på gränby, funderade på va ja skulle kunna hitta på till Ida, vart fingerfärg o en lång rulle med papper. Så här ska det kladdas på sen när hon vilat :) måste ju hitta på roliga inne aktiviteter när det är sånt här skit väder!!!!

Sen va det dax att ta tag i stor handlingen, plockade först 3 kassar (vilket brukar räcka, självscannar oxå) men efter ett tag insåg jag att det inte skulle räcka, plockade på mig två till, kom till kassan o fick ta ytterligare en till... Ja, 6 överfulla kassar plus blöjor vart det :P nu hoppas jag det räcker iaf ett par veckor ;)
Vart en full kasse med frukt o grönt *klapp på axeln*

Får se om jag trotsar vädret o ger mig ut på en promenad i kväll ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar