fredag 29 juni 2012

I did it!!

Kan säga att den är dagen hade kunnat sluta i katastrof!! Började på riktigt med nutriletten i mån. O redan igår hade jag en liten fusk dag som sagt. Åt en bit kaka o motionerade inte... När jag idag vaknade upp så gick det först rätt bra... Men vart efter dagen gick kände jag bara mer o mer sötsug... O ingen som helst lust att gå ut  gå... På em o efter middagen va det SJUKT!!! Kroppen skrek efter choklad!! Jag nästan grät när jag gick ut från affären UTAN att ha köpt nåt gottis alls... Stillad emitt begär med en cola light. Vet att många tycker att man ska undvika även detta. Men då jag VET att det funkar för mig att dricka det o att jag mår bättre då så tänker jag fortsätta med det. Det är ju trots allt mig detta handlar om, vad som funkar bäst för MIG :)

I alla fall, så efter middagen o barnen va lagda så gick jag ut på promenaden, o först kändes det fruktansvärt jobbigt!! För bara ett par dagar sen hade jag satt mig i soffan med min gigantiska chokladkaka o slöat framför tvn. Men nånting inim mig fick mig att känna att nu jävlar!! Nu ska fläsket bort! Min lathet ska inte vinna!!! Så ut kom jag, på en 5 km runda. O att det sedan låg en sån där äcklig liten ringlandes sak på vägen o som jag nästan trampade på behöver vi inte prata så högt om... :S
Känns som att jag idag kom över en enorm tröskel, att nu SKA jag!! Mammas peppande röst hörde jag oxå i huvudet: Blir du sugen, gå o trampa på cykeln en stund el ta dig en promenad. O det hjälpte faktiskt! PLUS att jag faktiskt gått ner 2 kg sen i mån :D Alltså "bara" 18 kg kvar... men det går åt rätt håll i alla fall! När jag kom hem från promenaden körde jag plankan 3*20 o benlyft 3*10! :) sen dukades det upp ett lass me frukt på bordet o vi kollade på två avsnitt av... VD så klart (Vampire Diaries för er som av nån anledning INTE vet :P)

Så jag tänker säga det.... Idag är jag stolt över mig själv! :)



Mitt mål är att se ut såhär igen, minus 6 kg till ;)
(inte den bästa bilden men då jag hatar att va me på bild va det den bästa jag kunde hitta!)


Mannen har för första gången på jag vet inte när, gått o lagt sig INNAN mig. Så nu tänker jag oxå lägga mig!!

Godnatt på er sweethearts!! Dream sweet... :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar