söndag 20 augusti 2017

Nervöst o pirrigt!!

Inte jätte lätt för barnen o somna i kväll. Tur vi la dom liiite tidigare 😉 Tror ändå mamman i familjen tycker det är jobbigast 😝 Barnens ryggsäckar o väskor är packade. Vi har pratat lite grann men dom verkar inte vilja/behöva prata så mkt. Är nog jag som behöver mest bearbetning! Haha! 
Känns så konstigt att vårat lilla hjärta ska börja skolan i morrn... Vart tog tiden vägen liksom!! Ida o Tim började ju förskolan samtidigt, tillsammans. O sen den dagen har dom ALLTID haft varandra. Även om dom gått på olika avdelningar har dom funnits för varandra. O har det blivit extra jobbigt har dom fått gå till den andra... Dom har ju haft varandra sedan dom föddes. Men just på förskolan hade de ju inte oss heller. Dom har haft varandra som en trygghet (även om förskolan inte alltid fattade det o motarbetade mig stundtals) Men som Ida sa här om dagen: -Mamma, när jag inte haft nån o leka me har jag alltid fått varit me Tim o Wilmer. Som det värmde mamma hjärtat o tårarna kom❤️ Hur mkt dom än bråkar me varandra ibland så ställer dom ALLTID upp för varandra!!! När det verkligen gäller kan dom alltid lita på varandra. Kanske för att dom är paeudotvillingar vad vet jag. Men me en ålderskillnad på 11 månader tror jag att man får ett spec band, inte som tvillingar har o inte som syskon har heller. Men ett band som är deras!! Som inte går o dela på! 
Ida är nog mer nervös inför i morrn än hon vill visa/säga. O jag förstår henne HELT om hon är nervös!! Jag har tagit två dagar fp (föräldraledig) för o va me henne i skolan. Så det blir nog bra!!
Helt ärligt oroar jag mig mer för Tim, just för i morrn. Jag o Ida ska lämna honom tillsammans o han får inte följa me. Det kommer bli tufft!!! Han har inte sagt annat än att han tycker det ska bli kul o få börja på bussen. Men jag känner honom. Tänker inte ens på att Ida inte ska va där, el mamma, inte förren det är dax o lämna. Då måste jag stålsätta mig!! Men sen kommer tårarna såklart o komma....  Jag ska försöka tänka positivt, men man kan inte tränga undan hur mkt som helst. Jag tycker ju att det är jobbig me att det blir hämtning o lämning på två ställen. Det gör mig stressad!!!
Men nu ska jag tänka en dag i taget. O hoppas på att min "halv förkylning" som bara kommer på mornar o kvällar, ska försvinna oxå. Pumpar bricanyl ett par ggr om dagen, vilket inte är ett bra tecken...
Så, i morrn kör vi!!! 💪🏻
 
❤️❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar