tisdag 22 oktober 2013

Swich så va snart även tisdagen förbi!

Trots en bra natt (el ja nästan, Patrik hostade som en tok heeeela natten, alltid är det nåt) men barnen sov hela natten tysta fran till typ kvart över sex, 5 min innan kl skulle ringa. Timing!! ;) Men det betyder väl kanske att de börjar komma tillbaka till vakna tidigt mornarna redan :S fast för deras skull, o min i veckorna iaf ;) så är det ju bra. 
Dock hade de ett förfärligt humör där de båda fick ngr utbrott o la sig ner o skrek, både hemma, i trapphuset o på förskolans parkering :S Humöret efter mamman hävdar pappan, fattar inte alls va han pratar om.. Hehe!

Vi drog direkt till kvantum där barnen fick en varsin korv o sedan handlade vi lite. Kom hem o mös o ja kikade lite på nätet på en sak som ja KANSKE berättar om lite senare ;) Lagade middag. O då ja inte kände mig så sugen på en kall sallad till fick det bli massa grönsaker i ugn, ett sätt o liva upp en vardagsmiddag så här en tisdag :) Känns så skönt när man har tid till o göra en middag i lugn o ro! I morrn o på tors är det pappans tur o fixa middagen!



Härlig färg kombo!!


Mmm....


Det vart riktigt gott!!

Har lite planer på kvällen. Får se om det blir så. Antingen en promenad me syster, annars cykla på tränings cykeln o köra plankan ;)
Efter det mysa upp mig i soffan me mannen o titta på en film :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar